Зі святом Першого вересня!

Чт, 1 вересня 2016, 10:11

Дорогі школярі! Шановні вчителі, батьки!

Сьогодні, 1 вересня, я сердечно вітаю Вас з початком нового навчального року! Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до успіхів і перемог.

Особливим і, безперечно визначальним у житті він стане для маленьких першокласників, які тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвінок, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаю їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, адже цей день буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвінок сповістить Вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої, яку Ви маєте пройти з гідністю. Бажаю Вам жаги ставати ще кращими, сильнішими та успішнішими людьми.

Звертаючись до усіх школярів, хочеться побажати, щоб Перше вересня дало старт успішному навчальному року. Нехай Вам буде легко і цікаво в навчанні, а Ваші успіхи стануть предметом гордості для рідних батьків.

Велике спасибі Вам, шановні вчителі. З нагоди свята прийміть найщиріші побажання та безмежну вдячність за Вашу щоденну невтомну працю, за лагідний погляд та слушну пораду, за Ваше тепло сердець та підтримку, терпіння та розуміння. Вчитель – це професія від Бога, а всі інші професії – від учителя. Здоров’я Вам міцного, шановні педагоги, благополуччя, родинного тепла, натхнення, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві.

Дорогі батьки з усією теплотою серця, адже я сам батько, цього дня висловлюю слова подяки Вам за те, що все своє життя присвячуєте дітям. Міцного Вам здоров’я,  сил, мудрості та наснаги.

Зі святом! Хай щастить і в добру путь!

 

З повагою та найкращими побажаннями, 

Директор ПСП «ПриватАгро»

Станіслав Анатолійович Куць