Трудові будні виробничого підрозділу!

Вт, 6 жовтня 2015, 12:23

Виробничий підрозділ ПСП «ПриватАгро» у складі 3-х бригад  із 11 чоловік працюють без вихідних у дві зміни, адже й навесні роботи вистачить, тож максимально треба спочатку зібрати урожай, а потім підготувати грунт під засів. Хлопці досить віддано відносяться до своєї роботи, та й про них добре дбають. Двічі на зміну розвозяться гарячі харчі: обід та вечеря. Годують смачно і калорійно – як на курорті, - жартують хлопці. Ще й абсолютно безкоштовно. От наприклад, сьогодні кухар ПСП «ПриватАгро» Гапон Світлана буде годувати хлопців смачним гороховим супом, макаронами з м’ясною підливою та овочевим салатом, а на вечерю відповідно до складеного меню буде запашна тушена картопля з м’ясом.

Що стосується збору пізніх зернових, то бригада з 2 механізаторів і 4 водіїв вчора близько 15.00 закінчили збір кукурудзи площею 104,5га. на ланах підприємства по Оржицькій селишній раді. Цього ж дня техніка підприємства, у цьому ж складі, переїхала на збір кукурудзи по Староіржавецькій сільській раді. За прогнозами головного агронома Штиля Вадима Михайловича, якщо погодні умови дозволять, то поле площею 41,3га. планують завершити до кінця завтрашнього дня. І на останок, залишиться зібрати урожай кукурудзи по Райозерській сільській раді на полі площею 57га.

Ось так загінка за загінкою «тануть» площі кукурудзи, ширшає смуга зораного ситого чорнозему, адже робота кипить з надією на уже майбутній урожай.