Робочий процес в зимові дні

Пт, 11 грудня 2015, 15:36

Починаються найкоротші дні й найдовші ночі. Робітники ПСП «ПриватАгро» задоволені від отриманих результатів за свою тяжку працю, зернових культур вдосталь і кожен пайовик може отримати необхідну йому кількість. Зі слів головного агронома Штиля Вадима Михайловича про роботу в ПСП «ПриватАгро» не має чому хвилюватися, адже всі заходи проводяться планово. На підготовлених земельних угіддях зеленіють паростки озимої пшениці, яка оглядається щоденно і  стан її повністю задовольняє, що є запорукою для гарного майбутнього врожаю. 

Зараз на виробничому підрозділі триває підготовка сільгосптехніки до зими. Це досить кропітка робота, адже треба перевірити, як функціонує кожний прилад, полагодити та змастити всі деталі, щоб навесні, коли розпочнеться черговий цикл польових робіт, наші хлопці мали якнайменше клопотів. Більш ніж впевнений, що і наступного року ці вправні трударі не підведуть, - запевняє головних механік ПСП «ПриватАгро»  Манойленко Олег Миколайович. 

«Організація ефективної роботи – запорука успіху у будь якій справі»: - цим гаслом керується весь колектив ПСП "ПриватАгро". Завдяки любові людей до землі, самовідданості і бажанню працювати господарство є успішним. Крокувати тільки вперед - про відступ від цієї традиції у колективі навіть не думають. Побажаємо ж колективу виробничого підрозділу набратися сили та наснахи для підготовки до нового 2016 року.