Новий рік до нас крокує…

Пн, 21 грудня 2015, 12:22

Ошатна ялинка, подарунки, запах хвої та мандарин – все це створює чарівний настрій. Кожен з нас його чекає з нетерпінням, в надії, що наступний рік, обов’язково, буде краще ніж попередній. Однак до цього свята, як і до будь-якого, потрібно ретельно готуватися. Підготовка до Нового року – це важливий відповідальний і досить тривалий процес. Адже потрібно все обдумати, не упустити жодної деталі. Треба не забути про подарунки, прикраси на ялинку, новорічні привітання і ще багато-багато всього не менш важливого. Сьогодні ми розповімо як готуються до нового року в ПСП «ПриватАгро», а допоможе нам в цьому менеджер Людмила Вікторівна Ковтун.

- Людмила Вікторівна, скажіть будь-ласка чим саме займається Ваш відділ?

Робота відділу маркетингу досить цікава і важлива, адже пов’язана вона із роботою з людьми, а саме працівниками, пайовиками, партнерами. Це досить клопітка робота, яка повинна робитися з любов’ю, адже добре слово, приємна посмішка, щире привітання досить велика рідкість у нашому житті. Наш відділ безпосередньо займається налагодженням двохсторонніх зв’язків та підвищення іміджу підприємства. Це і організація свят, вручення подарунків, вітання з Днем народження, 8 Березням, 9 Травням, Новим Роком, Різдвом Христовим, Пасхою. Це і особисті візити в день ювілею зі словами вітань та подарунками, відправка смс-привітань та багато іншої досить необхідної та важливої роботи.  

Чи відчутна святкова атмосфера Нового року у Вашій організації?

Наближаються новорічно-різдвяні свята. Багато хто прагне зануритися у святкову атмосферу та отримати якомога більше приємних вражень. Усюди аромат хвої, навколо — вогні гірлянд, різнокольорові конфетті, іграшки. Готуються до свята як у родинах, так і на підприємствах: придбавають - подарунки для дітей, працівників, святково прикрашають офіси, робочі місця, замовляють корпоративи. Не виняток стало і ПСП «ПриватАгро», адже в робочій атмосфері вже панує святковий новорічний настрій, який відчутний вже на вході до головного офісу підприємства, адже Вас привітно зустріне красивий різдвяний віночок, різнокольорові вогники гірлянд, яскраві новорічно-казкові герої та пишно вбрана красуня-ялинка, яка нагадує про швидке наближення нового року та Різдва.

- Які подарунки прийнято дарувати до новорічних свят у Вашій організації?

Особливе місце у святкуванні Нового року належить подарункам. Ні щедре застілля, ні веселі ігри та конкурси, ні навіть барвистий феєрверк не можуть зрівнятися за силою тих позитивних емоцій, які дарують нам новорічні подарунки, тому подбали про них і в ПСП «ПриватАгро». До новорічних свят, кожному працівнику підприємства в якості подарунка, видається грошова премія. Для пайовиків - відправляється вітальна листівка з теплими словами привітань. Для партнерів, з якими підприємство працювало протягом всього 2015 року, були замовлені красиві настінні та перекидні календарі з логотипом підприємства. Не забули в ПСП «ПриватАгро» і про майбутнє підростаюче покоління нашої держави, а саме учнів, які навчаються у Райозерській ЗОШ 1-3 ст. для яких підготували солодкі новорічні подарунки. І саме головне, що разом з подарунками, ми дарували хороше ставлення, розуміння і увагу. Не важливі дорогі презенти – важливо, з яким настроєм ви їх будете дарувати!