Робота виробничого підрозділу по розчищенню снігу.

Пн, 11 січня 2016, 10:30

Почали чистити дороги з першого дня снігопадів, а саме 8 січня о 7.00 ранку техніка ПСП «ПриватАгро» приступила до чищення доріг у смт.Оржиця по вул.Миру, Костенка, Молодіжна, Леніна, 17 та Леніна, 15, Гелеверя. Була розчищена територія біля церкви Московського патріархату, Оржицької ЗОШ 1-3 ступенів, міліції. Трактор МТЗ-892 з беззмінним його керуючим трактористом Черненком Олександром Олександровичем під керівництвом Богдана Анатолія Миколайовича 8, 9, 11 січня з 7.00 до 12.00 та з 15.00 до 17.00 змагалися з негодою.

Ось уже котрий рік поспіль ПСП «ПриватАгро» не забуває про жителів Райозерської сільської ради у зимову пору, адже хто як не ми, говорить директор ПСП «ПриватАгро» Куць С.А., допоможе нашим пайовикам у вирішенні цієї проблеми. Тож, коли зима таки прийшла в с.Райозеро та с.Полуніївку час не гаявся. О 8.00 трактор МТЗ-892, (механізатор Павченко Валерій Анатолійович) під керівництвом головного механіка ПСП «ПриватАгро» Манойленка Олега Миколайовича, розпочав розчищення вуличних доріг від снігу в с.Райозеро. О 15.00 техніка підприємства приступили до розчищення дороги, яка веде до с.Полуніївка. Окрім того було розчищено центральну вулицю в самому селі, біля магазину. Робота виробничого підрозділу ПСП «ПриватАгро» по розчищенню снігу була закінчена о 17.00

І на останок, нехай  доброта, взаємопоміч та ласка допомагають завжди нам підтримувати один одного в найскладніші моменти життя!