Роботи по благоустрою доріг!

Вт, 14 червня 2016, 16:59

Для ПСП «ПриватАгро» завжди було дуже важливим вірити в те, що ми робимо. Звичайно, що ми одні не вирішимо усіх проблем, але нашою найголовнішою мотивацією завжди була можливість зробити хоча б невеликий внесок спрямований на подолання, принаймні, деяких з цих проблем. 

Допомога сільським радам для ПСП «ПриватАгро» стало уже доброю традицією, адже вже тринадцять років, як наше підприємство надає допомогу громадам у різні періоди та пори року.

Так ось, зовсім нещодавно були проведені роботи по благоустрою доріг на території Райозерської сільської ради. З метою забезпечення безпеки дорожнього руху, зокрема, щоб відкрити видимість доріг були проведені роботи з санітарної вирубки лісонасаджень, підрізання гілля та кущів, розчищення від заліснення, зрізання аварійних дерев, які розташовані на малій відстані від дороги. Працівники виробничого підрозділу з цією досить нелегкою і плідною роботою справилися на відмінно, а саме, велике спасибі Сергієнко Дмитру, Шульга Миколі, Ковтун Володимиру, Лопоша Руслану.

Для підтримання належного естетичного вигляду було залучено техніку МТЗ- 892 у складі екіпажу Махно Вадима та Панченка Олександра, які завершили роботу з обкошування придорожніх смуг та узбіччя доріг на території Райозерської с\р.  

Окрім того було проведено профілювання грунтових доріг. Грейдером було розчищено та вирівняно не заасфальтовані вулиці села Полуніївки (Вербаховка та Мисюрівка), це значно покращить проїзд техніки й зробить приємнішим пересування жителів.