Перша медична допомога.

Пт, 1 липня 2016, 8:53

Перша медична допомога – це комплекс заходів спрямованих на поновлення або збереження життя та здоров’я потерпілого, яке здійснюється особою яка знаходиться поряд з потерпілим або самим потерпілим до прибуття медичних працівників. Від того, наскільки вміло і швидко надана перша допомога, залежить життя потерпілого та успіх наступного лікування.

З метою попередження травматизму працівників, запобігання нещасним випадкам та професійним захворюванням, а також для запобігання дії зовнішніх шкідливих та небезпечних факторів на здоров’я працівників та на виконання Закону України “Про охорону праці” та відповідних вимог державних нормативних документів з питань охорони праці, керівництвом ПСП «ПриватАгро», було прийнято рішення про забезпечення транспортних засобів виробничого підрозділу автомобільними аптечками. Кожний водій та тракторист-механізатор підприємства отримав нову автомобільну аптечку, а також п’ять стаціонарних аптечок було передано для офісних приміщень. 

Охорона праці та створення належних та безпечних умов праці на виробництві є одним з фундаментальних та ключових завдань керівництва ПСП «ПриватАгро», а гарантія безпечних умов праці є запорукою вдалого виконання трудових обов'язків працівниками.