Поповнення автопарку ПСП "ПриватАгро"

Пн, 11 липня 2016, 11:46

Транспортування вантажів є важливим елементом виробництва і послуг. Разом з працею, капіталом і виробництвом, транспортування визначає економіку виробництва і враховується при прийнятті господарських рішень. Саме для покращення якості робіт з транспортування та зручності перевезення вантажів, автопарк ПСП «ПриватАгро» поповнив новенький автомобіль-красунчик Газон Next самоскид.

Ми поспілкувалися із нашим головним механіком Манойленко Олегом Миколайовичем і дізналися, що Газон Next самоскид, ще зовсім нещодавно надійшов у продаж, сколихнув світ комерційних автомобілів не тільки своїм привабливим дизайном і зручним інтер'єром, але й неабиякими технічними характеристиками, на яких варто зупинитися докладніше. Цей автомобіль являє собою невеликий середньотоннажний автомобіль, що має турбодизельний двигун, вантажопідйомністю – 5 тонн, оснащений механічною пятиступінчатою коробкою передач, має три посадочних місця.

Оновлене шасі транспортного засобу, дозволяє вирішувати завдання транспортування своєчасно і без зайвих проблем. Крім зручного крісла водія, є два додаткових сидіння для пасажирів. Ще одним позитивним моментом, стало приділення уваги безпеці водія та інших учасників дорожнього руху. Таким чином, була збільшена оглядова видимість кабіни, що дозволяє водієві повністю керувати процесом водіння. Були встановлені зносостійкі гальмівні колодки, ресурс яких досягає 200 км. Крім усих цих переваг, у даного самоскиду відносно недорогі запчастини, що істотно знижує вартість ймовірного ремонту. 

Вже зараз можна сказати, що ГАЗон Next є чудовим та вигідним придбанням підприємства, що значно покращить транспортування різноманітних вантажів та допоможе виконати ряд важливих завдань виробничого підрозділу. А репутація заводу-виробника разом з інноваційними технологіями виробництва не дозволяють сумніватися у надійності та безпеці цього автомобіля.