Соціальний проект "В перший клас разом з ПСП "ПриватАгро""

Чт, 1 вересня 2016, 14:21

Знову вулиці  сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш Оржицький край зустрічає День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

День знань – це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Першокласники з почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху знань. Решта учнів радісно знову зустрічаються зі старими друзями, діляться враженнями про проведені канікули. Для батьків та вчителів – це теж відповідальна пора.

Цього року 10 шкіл Оржицького району на території сільських рад яких працює підприємство, ввійшли до цьогорічного соціального проекту під назвою «В перший клас разом з ПСП «ПриватАгро». Діти – це наше майбутнє, наша сила, наша гордість і надія – говорить засновник і керівник ПСП «ПриватАгро» Станіслав Анатолійович Куць. Тому, започатковуючи даний проект, в першу чергу хотілося подарувати радість дітям, а також показати, що кожна людина незалежно від фінансового забезпечення може допомогти та подарувати щастя.

59 маленьких, схвильованих і радісних першокласників, які цього дня вперше переступили поріг рідної школи, отримали подарункові набори канцелярського приладдя. Діти, які одразу відчули себе дійсно в центрі уваги дорослих, щиро раділи, із цікавістю розглядали яскраві, новенькі подарунки, а відразу після завершення урочистостей із захватом почали демонструвати їх батькам. Кожна посмішка на обличчі маленьких першокласників випромінювала радість, очі дітей світилися щастям – оце і є найбільша винагорода за добро.

У переддень свята знань, а саме 30 серпня керівник відділу менеджменту ПСП «ПриватАгро» Людмила Вікторівна Ковтун відвідала Районну серпневу конференцію педагогічних працівників, на якій особисто вручила директорам шкіл подарункові набори канцелярського приладдя для першокласників. Окрім того, не залишилися поза увагою і прохання директорів у фінансовій допомозі. Шести школам Оржицького району була виділена спонсорська допомога на покращення матеріально-технічного забезпечення навчального процесу.  

  1. Подарунком від ПСП «ПриватАгро» для Круподеринської  ЗОШ 1-3 ступенів став комп’ютерний монітор, який вручили директору Бутенко Миколі Миколайовичу.
  2. Системний блок та джерело безперебійного живлення від  підприємства офіційно були вручені Кравченко Олександру Михайлович -директору Оржицької ЗОШ 1-3 ступенів  ім. І.Я. Франка.
  3. Пасішніченко Валерій Миколайович за фінансовою допомогою до нашого підприємства звернувся для проплати виготовлення воріт для Денисівської ЗОШ 1-3 ступенів.  
  4. Стрілець Павло Дмитрович - директор Яблунівської ЗОШ 1-2 ступенів від ПСП «ПриватАгро» отримав спортивний інвентар для своєї школи - два футбольні та 2 волейбольні м’ячі.
  5. Два футбольні м’ячі було придбано підприємством для Великоселецької ЗОШ 1-3 ступенів та офіційно вручено директору Кирпань Катерині  Іванівні.

З особистим візитом керівник віділу менеджменту ПСП «ПриватАгро» Ковтун Людмила Вікторівна  відвідала свято Першого дзвоника у Райозерській ЗОШ 1-3 ступенів. У своєму вітальному слові Людмила Вікторівна зачитавши лист-вітання з початком нового навчального року від директора ПСП «ПриватАгро» Станіслава Анатолійовича Куця, звернулася до маленьких, але вже цілеспрямованих першокласників та побажала їм вірити в себе та знайти справжніх друзів, як серед однокласників, так і серед вчителів.  5 дівчаток та 1 хлопчик отримали чудовий набір канцелярського приладдя, які вручив юрист ПСП «ПриватАгро» Панченко Руслан Сергійович, а менеджер Чайковська Юлія Сергіївна подарувала директору школи Лаптєвій Наталії Григорівні від підприємства цифровий фотоапарат та акт виконаних робіт з підключення до мережі Інтернет комп’ютерного класу.

Свято урочистої лінійки до Дня знань залишило не лише приємні враження, але й фото на згадку про цю незабутню зустріч.