Підготовка до весняно-польових робіт

Пн, 13 березня 2017, 16:30

Механізатори підприємства з розумінням поставились до ремонту та підготовки необхідної сільськогосподарської техніки для проведення комплексу весняних польових робіт. Ремонт і підготовку сільськогосподарської техніки в ПСП "ПриватАгро" розпочали відразу після завершення посіву озимих культур під урожай 2017 року. На сьогоднішній день в повному обсязі відремонтовано трактори, культиватори, важкі дискові борони, завершується підготовка до роботи плугів та сівалок.

За зимовий період підприємством було закуплено посівний матеріал, мінеральні добрива та засоби захисту рослин.

09 березня підприємство розпочало роботи із підживлення сільськогосподарських культур, зокрема озимої пшениці. Через надмірну вологість ґрунту і неможливість виходу техніки на поля, підприємство підживлює озимі культури за допомогою малої авіації. Через певний проміжок часу, на поля підприємства вийдуть самохідні обприскувачі, які повторно підживлять озиму пшеницю рідкими добривами.  Відразу по тому, розпочнеться посівна кампанія. Вихід техніки на поля та початок сівби звичайно ж залежить від погодних умов, проте, як показує практика це станеться незабаром, наприкінці березня – на початку квітня.

Маємо впевненість, що завдяки самовідданій праці, високому професіоналізму усього колективу ПСП "ПриватАгро", сприятливим погоднім умовам та Господньому благословенню, комплекс весняно-польових робіт в ПСП «ПриватАгро» пройде на достатньо високому рівні, а весняні посіви принесуть щедрі врожаї.