Новини виробничого підрозділу ПСП «ПриватАгро»

Пт, 17 березня 2017, 12:11

На виконання норм чинного законодавства, зокрема: статті 163 Кодексу законів про працю України, статті 8 Закону України «Про охорону праці» та «Положення про порядок забезпечення працівників спеціальним одягом та іншими засобами індивідуального захисту», робітники виробничого підрозділу, робота яких пов’язана із забрудненням, або тих, що працюють в несприятливих температурних умовах, забезпеченні спецодягом в повному обсязі. Відтак, підприємством було закуплено 33 комплекти спеціального одягу,  що відповідають нормам з охорони праці, зросту та розміру робітників та характеру виконуваних ними робіт.

Метою, забезпечення робітників виробничого підрозділу новим спецодягом, є виконання комплексу заходів з охорони праці, захист робітників та запобігання негативного впливу на організм людини негативних чинників під час виконання сільськогосподарських робіт.

Також, 14 березня на виробничому підрозділі було проведено брендування автотракторної техніки підприємства. На замовлення ПСП «ПриватАгро» рекламною групою «Фламінго» було проведено брендування автомобілів «ГАЗон NEXT» та «Камаз 5511» та автотракторної техніки: Комбайн «John Deere 9780i»; трактор «John Deere 8310R»; трактор «МТЗ -1523»; трактор «МТЗ 892».

В сучасних умовах, брендування є досить поширеним явищем, від нього залежить фірмовий стиль, репутацію та імідж підприємства. Наше підприємство йде в ногу з часом та використовує всі доступні засоби для популяризації діяльності та вирощеної сільськогосподарської продукції ПСП «ПриватАгро».