Обробіток присадибних ділянок

Чт, 20 квітня 2017, 13:44

Наші перед ними зобов’язання — безкоштовна оранка городів – говорить заступник директора Вадим Михайлович Штиль.

Ось уже другий день техніка підприємства проводить обробіток присадибних ділянок пайовикам ПСП «ПриватАгро» по Райозерській та Яблунівській сільській раді і завершиться тільки тоді, коли буде оброблений останній город. Зранку, як тільки заступили на роботу механізатори ПСП «ПриватАгро» Тригуб Павло та Павченко Валерій заправивши своїх добре доглянутих залізних коней поїхали не в поле, а у село, туди, де у людей огороди.

Ми живемо у селі, тож іншої долі у нас просто нема, а головне — люди, які віддали нам свої паї, довірили не просто землю, а й самих себе. Звертаються по допомогу, коли хворіють, коли у скруті безробітні діти, треба навчати онуків, одне слово, ми для них єдиний оберіг, тому і встановили орендну плату помісячно – говорить керівник відділу менеджменту Людмила Вікторівна Ковтун.

Зараз для працівників відділу менеджменту, які займаються налагодженням двосторонніх зв’язків з пайовиками почалася гаряча пора. У головному офісі підприємства досить людно, пайовики ПСП "ПриватАгро" приїздять по компенсацію на оранку у грошовій формі, адже тим пайовикам, які не бажають обробляти присадибні ділянки технікою підприємства, виділяється грошова компенсація. Паралельно готуються списки для перерахунку компенсації на оранку на карткові рахунки іногороднім пайовикам. Робота з людьми досить важлива та відповідальна, адже до кожного нашого пайовика ми відносимося з повагою та розумінням.