Весняна посівна кампанія в ПСП "ПриватАгро" підходить до свого завершення

Сб, 29 квітня 2017, 15:10

На разі закінчується посівна кампанія ПСП «ПриватАгро» і останньою культурою, яку буде засіяно в цьому році, на ланах підприємства, стане цариця усіх культур – кукурудза.

Заїжджаємо на поле по Денисівській сільській раді. У далечині видніються два новеньких МТЗ. Підходимо до заступника директора для того, щоб уточнити як проходить посівна кампанія. Крутимось, хлопці у нас молодці, працюють у дві зміни не покладаючи рук, ось зараз у полі працюють механізатори виробничого підрозділу підприємства Павченко Валерій та Канчій Віталій, в нічну зміну працювали Драновський Олександр та Баранов Віктор, – говорить Вадим Михайлович.

При нагоді питаємо про майбутній урожай 2017 року, які плани та перспективи. Який буде нинішній урожай — не беруся загадувати, але види на нього не гірші, ніж у кращі роки. А як буде далі — не знаємо. Щоправда, є така народна прикмета: якщо на Благовіщення ішов дощ, то до травня ще три їх випаде. Сподіватимемось!

Земля у ПСП «ПриватАгро» не тільки доглянута, а й не голодна. На все про все господарство вже внесло у ґрунт десятки тонн мінеральних добрив, витративши на їх придбання чималі кошти. Директор ПСП «ПриватАгро» Куць Станіслав Анатолійович вірить: «Без хліба не залишимося!».

Хочеться в першу чергу подякувати усім працівникам виробничого підрозділу ПСП «ПриватАгро» за самовіддану працю, за розуміння, за вкладені сили в підготовку та проведення весняної посівної кампанії 2017 року і побажати їм міцного здоров’я, сімейного благополуччя, миру, добра та злагоди.