Увага - найдорожчий подарунок

Чт, 4 травня 2017, 16:02

Люди з жахом згадують ті тяжкі роки. Тому сьогодні мова піде про тих,  хто виніс на собі чотири роки смертельних боїв, чотири роки очікування і надії, хто виявив безприкладну мужність. Тоді нестерпно важко було всім - і старим, і малим, і солдатам, і їх близьким. Але особливо страждали діти, страждали від голоду та холоду, від неможливості повернутися в дитинство, від непроглядних бомбардувань і страшної тиші сирітства … Ці події не залишають байдужим нікого, ми повинні пам`ятати про них, і зробити все можливе, щоб війна ніколи не повернулася.

За довгих чотири роки, які тривала Велика Вітчизняна війна, діти, від малюків до старших школярів, сповна випробували усі її жахи. Війна щодня, кожну секунду, кожен сон і так упродовж майже чотирьох років. Адже війна в сотні разів страшніша, якщо бачити її дитячими очима. І ніякий час не зможе вилікувати рани від війни, тим більше дитячі.

З метою посилення уваги до потреб і проблем старшого покоління, забезпечення належного та гідного соціального захисту ветеранів та дітей війни, керівництвом ПСП «ПриватАгро» було прийнято рішення про привітання пайовиків підприємства з особистим візитом та подарунком, з нагоди відзначення Дня Перемоги.

Представники підприємства відвідали літніх людей, поздоровили їх, приділили увагу кожному з них, поговорили про життя та проблеми з якими вони стикаються в повсякденному житті та вручили подарункові набори від ПСП «ПриватАгро».

Сьогодні було відвідано та поздоровлено 38 пайовиків підприємства, які мають статус «дитина війна», «учасник війни». Під час розмови з кожним із цих людей, працівники ПСП «ПриватАгро» отримали чимало позитивних емоцій, оскільки кожен із них – це відкрита, щира, поранена душа.  «Це люди, найбільше багатство яких - досвід, знання, уміння, мудрість. Війна покалічила тисячі дитячих доль, відняла їхнє світле і радісне дитинство. Діти війни, як могли, наближали Перемогу в міру своїх, хоч і маленьких, хоч і слабких, сил. Вони хильнули горя повною чашею, можливо, занадто великою для маленької людини, адже початок війни співпав для них з початком життя, - підсумовуючи результати соціальної допомоги дітям війни, зазначила керівник відділу менеджменту Ковтун Людмила Вікторівна.

"Турбота про людей похилого віку, ветеранів та дітей війни необхідна кожної хвилини, не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку шану та повагу", - говорить засновник та керівник ПСП "ПриватАгро" Станіслав Анатолійович Куць. Від щирого серця бажаємо Вам здоров’я і довголіття, шани і розуміння, щоденної уваги і поваги! Земний уклін! Ми у вічному боргу перед Вами, за обірване війною дитинство та юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву. Миру та добра, щастя та злагоди у ваших душах. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові. Зі святом Вас!!!