Виробничий процес не зупиняється ні на мить

Ср, 24 травня 2017, 16:41

Фахівці ПСП «ПриватАгро» зробили все можливе для того щоб мінімізувати негативний вплив погодних умов на посіви сільськогосподарських культур. За результатами обстежень посівів, можна зробити висновок, що агрометеорологічні умови другої декади травня, незважаючи на тимчасові заморозки, складалися в цілому задовільно для зростання і розвитку сільськогосподарських  культур.

Наданий час активно проводяться сільськогосподарські роботи на полях підприємства та постійно ведеться огляд посівів та проростання с/г культур. 06 та 08 травня механізатор Махно Вадим вносив засоби захисту рослин (далі – ЗЗР) на сходи гороху на полях, що розташовані в адміністративних межах Лукімської та Райозерської сільських рад. 16 та 17 працівниками виробничого підрозділу, технікою ПСП «ПриватАгро» проводилися роботи по внесенню ЗЗР на ярий ячмінь на полях, розташованих на території Вишневої (Куйбишевської), Савинської,  Круподеренської, Оржицької та Яблунівської сільських рад. З 18 по 21 травня проводилися роботи із внесення ЗЗР на озиму пшеницю по полях Райозерської, Селецької, Плехівської, Оржицької, Круподеренської, Яблунівської та  Савинської сільських рад

Також, працівники виробничого підрозділу ПСП «ПриватАгро» виконують роботи із підтримки належного стану подвір’я та будівель підприємства. Механізатори та водії підприємства під керівництвом головного механіка Манойленка Олега займаються ремонтом та підготовкою техніки до наступного етапу польових робіт.