День захисту дітей - свято, яке дарує радість

Чт, 1 червня 2017, 8:45

Життя – це найдорожче багатство, яким володіє людина. Подарувати його - являється найбільшим для неї досягненням. Але чи всі ми розуміємо, яку відповідальність несемо, коли на світ з’являється нове життя?

Діти – наше майбутнє, головне надбання нашого суспільства. І саме від батьків, а то і всієї країни і нації в цілому, залежить завтрашній день держави, оскільки в сучасних умовах головною проблемою і завданням є виховання моральної стійкості, моральності, внутрішньої духовності в наших дітях. І тільки правильно посіяне зерно добра, справедливості і мужності, дасть в майбутньому гарний врожай.

Міжнародний день захисту дітей в Україні відзначається із 1998 року. У 1991 році наша країна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов'язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей.

Сьогодні у всьому світі приділяється увага навчанню і вихованню дітей.  Дитячий садок – це місце, у якому дитина живе в найважливіший період свого розвитку. ПСП «ПриватАгро» також не залишається осторонь і залюбки бере участь у вихованні оржицької малечі ДНЗ «Дзвіночок». Так, в переддень Дня захисту дітей, представники ПСП «ПриватАгро», завітали до Оржицького дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» з привітаннями та подарунками для малечі, а також словами подяки педагогічному колективу. Підприємство подарувало садочку новий спортивний інвентар у складі дитячих м’ячів-фітболів і гімнастичних обручів.  Найкращою подякою для нас стали щасливі очі маленьких спортсменів, адже немає більшого щастя, аніж посмішки та сміх щасливих дітей.

Також, ПСП «ПриватАгро» привітало учнів-членів збірної команди району з легкоатлетичного кросу і легкої атлетики, які потрапили  в залік обласної Спартакіади школярів, а саме : Федоренко Софію, Кожушну Маргариту, Юрченко Владислава, Дмитренко Ярослава, Морінко Богдана, Сафронову Катерину, Ходаківського Ігора, Тараненко Олексія, Гапона Романа. ПСП «ПриватАгро» хоче започаткувати грант на підтримку спортивної і освітньої діяльності молодого покоління Оржиччини і щорічно вручати його наполегливим і талановитим учням.

Щиро бажаємо усім діткам міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості, наснаги та удачі, миру та радості, світлої долі та щасливого дитинства. Нехай здійсняться всі ваші мрії і надії!