Проведено роботи з міжрядного обробітку ґрунту

Чт, 22 червня 2017, 15:33

Основне завдання догляду за посівами кукурудзи і соняшнику - створення оптимальних умов для проростання насіння та одержання дружних і повних сходів, захист їх від бур'янів, хвороб та шкідників, а також забезпечення вологою і поживними речовинами на всіх етапах органогенезу.

Для створення оптимальних умов розвитку й росту рослин протягом вегетації необхідне комплексне й поточне виконання відповідних операцій в установлені строки.

Тому за графіком 24 травня було розпочато роботи з міжрядного обробітку ґрунту посівів соняшника на полі № 6-1 Райозерської сільської ради. Роботи виконували два трактористи – Кушнар Олег Борисович та Павченко Валерій Анатолійович. Була задіяна техніка – трактори МТЗ 892 та культиватори КРН-5,6.

Закінчили обробіток ґрунту на сходах соняшника 01 червня і в цей самий день розпочали виконувати подібні роботи на сходах кукурудзи. На роботах були задіяні троє наших трактористів – Кушнар Олег Борисович, Павченко Валерій Анатолійович та Махно Вадим Володимирович – закінчили мотиження 21 червня.

 Кожен дбайливий господар завчасно турбується про всі питання, пов'язані з польовими роботами. Ми з тих аграріїв, хто не пускає свої справи на самоплив, а прагне до максимальної результативності вкладеної праці і засобів.