Усунення наслідків надзвичайної ситуації природного характеру

Ср, 5 липня 2017, 16:16

1 липня Оржиччина опинилася в зоні дії потужного урагану, що завдав значних руйнувань. За даними ДСНС, в районі було відключено від електропостачання 17 населених пунктів та повалено близько 200 дерев. Буревій не минув стороною і ПСП «ПриватАгро». У неділю 02 липня працівники виробничого підрозділу прибули на роботу для того, щоб усунути наслідки надзвичайної ситуації. Усього на роботах з ліквідації було задіяно 9 наших працівників: трактористи – Драновський Олександр, Тригуб Павло, Кушнар Олег; водій Береговий Сергій, різноробочі – Шульга Микола, Іванов Олексій, Литвиненко Олександр, завідувач складом Лавренко Олександр та механік Манойленко Олег.

Із понеділка 03 липня, за допомогою технічного обладнання та інструментів наші працівники розпочали роботи по розчищенню лісонасаджень та польових доріг від повалених дерев. На цих роботах були задіяні наступні працівники: Іванов Олексій, Малько Олександр, Гапченко Віталій, Сластьоненко Олександр, Гаркавенко Олег, Ворона Роман. Ось уже третій день наші хлопці невпинно проводять роботи по усуненню наслідків стихії.

Керівництво ПСП «ПриватАгро» висловлює щиру подяку усім працівникам за оперативне сприяння у вирішенні і усуненні наслідків стихійного лиха.