Відкриття магазину в с. Круподеринці

Чт, 13 липня 2017, 12:42

12 липня всі православні християни святкують День святих апостолів Петра і Павла (Петрів день). Для жителів села Круподеринці цей день був подвійним святом, адже о 10.00 відбулося довгоочікуване відкриття магазину № 2 «МаРусь». Напередодні, 11 липня, отцем Михаїлом були освячені стіни нашої Марусі.
На свято прийшло близько сотні жителів. У день відкриття був влаштований міні-концерт за участі заслуженого працівника культури Барила Григорія Миколайовича і його напарниці Несміян Ольги Олександрівни, а також молодих баяністів Куця Богдана і Сокола Олександра. 

Люди із захопленням слухали всі музичні композиції, підтримуючи артистів оплесками. В честь свята дітей і дорослих частували морозивом, роздавали повітряні кульки. Теплими словами привітав усіх присутніх голова села Житинський Валерій Васильович, який щиро подякував від імені усіх жителів керівництву ПСП «ПриватАгро», а саме Куцю Станіславу Анатолійовичу, за його активну участь у громадському житті району, благодійництво і меценацтво. Під гучні оплески гостей Валерій Васильович разом із Ковтун Людмилою Вікторівною перерізав стрічку і за народним повір’ям, на щастя, запросив першим відвідати магазин чоловіка, який повів за собою всіх присутніх за покупками.

DSC01082.JPG

Магазин № 2 «МаРусь» – це унікальне місце, яке створювалося з любов’ю для людей : світла атмосфера торгового залу, привітний персонал, доступні ціни. Участь в реалізації цього проекту взяло багато фахівців. Тому від щирого серця хотілося подякувати будівельній бригаді під керівництвом Сокола Романа Володимировича, архітекторам, дизайнерам, програмістам, працівникам виробничого підрозділу та бухгалтерського відділу, торговим представникам та постачальникам; Орелу Михайлу Васильовичу, за всіляку участь і підтримку. Окрему вдячність висловлюємо торговому персоналу – Войлоковій Наталії Вікторівні та Василезі Аллі Василівні, адже ці дві щирі, добрі, порядні жінки вклали частинку своєї душі в завершальний останній етап нелегкої праці по підготовці магазину до відкриття. І особливо хочеться відмітити і подякувати людині, яка постійно допомагала і всіляко сприяла реалізації даного проекту – голові Круподеринської сільської ради Житинському Валерію Васильовичу.
Сама ідея щодо створення магазину на «Закопі» (так називають цей район місцеві жителі) належить Ковтун Людмилі Вікторівні, жительці цього мальовничого села, любов до якого і стала натхненням для клопіткої праці над втіленням цього замислу в життя, тому їй керівництво висловлює особливу дяку і бажає подальшої плідної праці. За словами Людмили Вікторівни цей проект не зміг існувати без людини, яка підтримала, допомогла і повірила – Куця Станіслава Анатолійовича. Йому висловлюємо щире спасибі за народження довгоочікуваного магазину в селі Круподеринці. 
На святі велася відеозйомка, тому всі бажаючі мають можливість подивитися її з 17 липня на офіційному YouTube-каналі за адресою: 
https://www.youtube.com/channel/UCSV0_SoZ7lsaAWZU0kNjD6w