1 ВЕРЕСНЯ - День знань - особливе свято!

Пт, 1 вересня 2017, 16:43

Вересень починається святом знань та науки. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі.  На свято першого дзвоника збирається уся шкільна громада. Лунає музика,звідусіль чути слова привітання, радісні вигуки зустрічі з друзями. Незабаром прозвучить дзвоник, що проголосить початок свята.

Саме цього святкового першого осіннього дня представники ПСП «ПриватАгро» Тивончук Вікторія Валеріївна та Панченко Руслан Сергійович завітали на урочисту лінійку, присвячену Дню знань до Райозерської Середньої загальноосвітньої школи I-III ступенів. Наше підприємство, як і в попередні роки відкликнулось на прохання керівництва Райозерської ЗОШ та надало фінансову допомогу для придбання обладнання для відновлення локальної мережі Інтернет та кухонного інвентарю для шкільної їдальні.

Також під час урочистої церемонії відкриття нового навчального року, Панченко Р.С. звернувся з привітаннями та теплими побажаннями до учнів, вчителів, батьків та всіх присутніх на святі.

У цей день, керівництво та колектив ПСП «ПриватАгро» приєднується до усіх привітань з цим чудовим святом – Днем знань! Зичимо здоров’я Вам і благополуччя! Миру і любові!