21 вересня Круподеринці святкували День села

Пн, 25 вересня 2017, 11:45

21 вересня 2017 року, на свято Різдва пресвятої Богородиці жителі мальовничого села Круподеринці відзначали Храмове свято та День села. Із самого ранку в селі панував святковий настрій. Жителі та гості села, ошатно нарядившись, поспішали до Будинку культури, де на них в цей день чекали урочисті заходи та розважальна програма.

На свято в Круподеринці були запрошені представники ПСП «ПриватАгро». Юрист підприємства Панченко Руслан звернувся до громади села, колективу та керівництва сільської ради  із словами привітання та вручив подяки за сумлінну працю, суспільну активність та особистий внесок у розвиток громади працівникам ПСП «ПриватАгро» – Тригубу Павлу  та магазину № 2 «МаРусь» – Войлоковій Наталії та Василезі Аллі, а також небайдужому жителю –  Орлу Михайлу. Окремо висловив подяку голові села – Житинському Валерію Васильовичу за співпрацю і підтримку села на високому рівні, розвитку громади та активну суспільну діяльність на благо своєї малої батьківщини.

S2000003-0-11-58-500.jpg

В свою чергу Валерій Васильович висловив слова вдячності директору ПСП «ПриватАгро», Куцю Станіславу Анатолійовичу, за сприяння проведенню святкового заходу та благодійну допомогу в створенні належних умов виховання наймолодших круподеринчан – вихованців дитячого садочку «Малятко», подарувавши діткам різноманітні іграшки для всебічного розвитку.

Дирекція і колектив ПСП «ПриватАгро» сподівається на подальше плідне співробітництво у різноманітних проектах, що сприятимуть розширенню горизонтів плідного спілкування і розвитку сільських громад нашого району.