Прикрий випадок правопорушення працівником виробничого підрозділу

Чт, 5 жовтня 2017, 13:27

02 жовтня 2017 року  о 19 год. 15 хв. службою охорони ПСП «ПриватАгро» на полі, що розташоване в адміністративних межах Денисівської сільської ради Оржицького району було виявлено факт розкрадання дизельного палива з паливної системи зернозбирального комбайна John Deere 9640 I WTS, що належить Приватному сільськогосподарського підприємству «ПриватАгро», трактористом Драновським Олександром. Про цей факт було повідомлено правоохоронні органи за номером «102», після чого на місце події прибули представники Оржицького ВП Лубенського ВП ГУНП в Полтавській області.

Під час огляду комбайна John Deere 9640 I WTS та з’ясування усіх обставин було встановлено, що працівник ПСП «ПриватАгро» Драновський О. І. скориставшись значним віддаленням сільськогосподарської техніки, що була передана йому для виконання своїх безпосередніх обов’язків, від виробничого підрозділу підприємства, мав намір заволодіти дизельним паливом, що належить ПСП «ПриватАгро». Під час огляду у зазначеної особи, співробітниками Оржицького ВП Лубенського ВП ГУНП в Полтавській області було вилучено 2 пластикові каністри ємкістю на 20 л., в одній з яких знаходилось 10 л. дизельного палива.

Слідчим Оржицького відділення поліції Лубенського відділу поліції Головного управління національної поліції в Полтавській області за даним фактом розпочате досудове розслідування та відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину, що передбачений частиною 1 статті 191 Кримінального кодексу України « Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем».

ПСП «ПриватАгро» висловлює щиру подяку за оперативне реагування на протиправні дії своїй службі безпеки та співробітникам Оржицького ВП Лубенського ВП ГУНП в Полтавській області.