Денисівка відсвяткувала День села

Вт, 10 жовтня 2017, 11:33

9 жовтня 2017 року жителі та гості Денисівки святкували свято малої батьківщини – День села.

Зранку в місцевому будинку культури відбулися урочисті заходи з цієї нагоди. В залі зібралося чимало денисівчан та запрошених гостей, серед яких були і представники ПСП «ПриватАгро»:  юрист підприємства Панченко Руслан та менеджер по роботі з громадськістю та обслуговування земельних активів Рибка Ігор.

Сільський голова Симчина Олександр Юрійович від жителів Денисівки та колективу сільської ради висловив подяку нашому підприємству та нагородив грамотою засновника та директора ПСП «ПриватАгро» Куця Станіслава Анатолійовича «за вагомий внесок у розвиток територіальної громади, розуміння та надання допомоги в покращенні благоустрою населених пунктів Денисівської сільської ради та з нагоди Дня села».

Панченко Руслан, від імені колективу та керівництва Приватного сільськогосподарського підприємства «ПриватАгро» привітав усіх присутніх із святом та подякував депутатському корпусу, колективу і голові Денисівської сільської ради за взаєморозуміння та співпрацю з метою подальшого розвитку громади.

ПСП «ПриватАгро», як виробник сільськогосподарської продукції чесно та сумлінно, на умовах партнерства, виконує взяту на себе соціальну відповідальність перед громадами, на території яких проводить свою діяльність. Так, на протязі дев’яти місяців 2017 року на розвиток Денисівської громади, поліпшення  її соціального стану та покращення благоустрою, нашим підприємством були перераховані кошти в розмірі 10 959 грн., які використали на ремонтні роботи будинку культури, розчищення та ремонт доріг, а також проведення урочистих заходів до Дня села.

Ще раз висловлюємо подяку голові Денисівської сільської ради Симчині О. Ю. за плідну співпрацю та вітаємо усіх денисівчан із святом!