Козацькі забави 2017

Вт, 17 жовтня 2017, 11:40

14 жовтня в Україні відзначають День захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва. З нагоди цих свят, 13 жовтня, у стінах спортзалу Оржицької ЗОШ 1-3 ступенів відбулися традиційні козацькі забави, які цього року були особливі…

З ініціативи президента школи – Куця Богдана Станіславовича – з метою залучення дітей до спорту, підтримання здорового способу життя, а також патріотичного виховання, була організована неймовірно цікава оновлена спортивна естафета : участь брали команда школярів проти команди спортсменів-любителів селища; були запроваджені нові конкурси; а головне для ПСП «ПриватАгро» – ми стали частиною цього заходу.

До складу команди школярів під назвою «Юна Січ» ввійшли : Биковський Євген, Тарасенко Олександр, Гапон Роман, Гапон Владислав, Гришин Володимир, Денисенко Денис, Левенко Ігор, Бурлака Олександр, Ведмідь Дмитро, Ростислав Таран і капітан – Куць Богдан. DSC01854

В команді «Максимум» участь взяли: Сук Володимир, Данільченко Олександр, Федорченко Андрій, Сидорчук Володимир, Маслак Юрій, Яременко Сергій, Маліченко Сергій, Дмитренко Олександр, Ярмоленко Сергій, Тимін Станіслав, і капітан – Зіненко Олег.

DSC01853

За ходом цікавої та напруженої боротьби уважно спостерігав і суддівський склад : випускник школи Слинько Святослав, директор стадіона «Колос» Коршун Геннадій, завуч по виховній роботі Дікова Людмила Григорівна, і вчитель фізичної культури Журавський Володимир Іванович. Ведучим заходу був директор школи – Кравченко Олександр Михайлович. Програма змагань складалася із 12 естафет. Атмосфера була напруженою та захоплюючою. Вболівальники, які слідкували за проведенням забав, були задоволені високим темпом та емоційністю, спритністю та витривалістю гравців. Розважали глядачів і підтримували учасників група підтримки «BlackBerry».

ПСП «ПриватАгро» приділяє особливу увагу проектам, які покликані популяризувати спорт і здоровий спосіб життя, сприяють розвитку здорового та гармонійного суспільства,  тому наше підприємство підтримало ініціативу заходу і стало спонсором цих змагань. Для нас обидві команди – переможці, і ми із задоволенням  нагородили усіх учасників солодкими призами і календарями на 2018 рік.

Дирекція і колектив ПСП «ПриватАгро» щиро дякує організаторам і директору Оржицької ЗОШ 1-3 ступенів за цікаву ініціативу влаштувати змагання між досвідченим і юним поколіннями, учасникам – за дійсно захоплюючу атмосферу. Всі бажаючі можуть переглянути відео естафети за посиланням : https://www.youtube.com/channel/UCSV0_SoZ7lsaAWZU0kNjD6w.