Фінал освітнього конкурсу від ПСП «ПриватАгро» в Яблунівській ЗОШ І—ІІІ ступенів

Вт, 7 листопада 2017, 17:49

Шкільні роки – це завжди дуже яскраві події в житті кожної людини. Саме в школі ми  знаходимо  справжніх друзів, визначаємося у виборі своїх захоплень, вперше стикаємося  з життєвими труднощами і радієм своїм першим перемогам. Адже школа – це майстерня, де формується думка і світогляд підростаючого покоління, і всі ми розуміємо настільки важливо підтримати і допомогти дитині правильно сформуватися.

Тому ПСП «ПриватАгро» задля підтримки творчо обдарованої молоді організувало освітній конкурс на написання тематичної статті про рідний край в Яблунівській ЗОШ І—ІІІ ступенів. Учні  9-11 класів мали прекрасну можливість продемонструвати свої здібності і розкрити історичне та соціально-економічне життя рідного села. Завершальний етап цього конкурсу  відбувся 7 листопада  на шкільній лінійці. Хоч і кількість написаних  робіт є невеликою, всього три  роботи , але все ж таки творча праця юних талантів заслуговує на увагу.

Так, представниками  ПСП «ПриватАгро» було здійснено нагородження переможця конкурсу і всіх учасників, вручені грамоти  і подяки, сувенірна продукція і грошові винагороди – 500 грн за 1 місце і 100 за участь кожному учневі, що взяв участь в конкурсі.

За результатами оцінювання  почесне перше місце отримала стаття учениці 10 класу  Чеберяк Сніжани. За участь були нагороджені подяками Михащенко Валентина і Опанасенко Валентина.

Всі учнівські роботи і відео звіт із нагородження з часом будуть опубліковані на нашому сайті і офіційному ютуб-каналі за  адресою: https://www.youtube.com/channel/UCSV0_SoZ7lsaAWZU0kNjD6w.

Від імені колективу ПСП»ПриватАгро» і директора Куця Станіслава Анатолійовича хочемо подякувати учням, що прийняли участь в конкурсі, директору школи Стрільцу Павлу Дмитровичу і завучу Бабенко Тетяні Володимирівні за небайдужість і підтримку в організації цього заходу, а також теплий прийом і чудову атмосферу. Впевнені, що у нас з вами ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ.