Завершення урожайного марафону 2017 року

Чт, 16 листопада 2017, 9:50

З давніх часів вважалося, що жнива та закінчення збору врожаю пізніх культур – це вінець праці хлібороба. Кожен рік вони по своєму особливі, вимагають великої напруги і вміння.Хлібороби зуміли вистояти усі зимові, весняні і літні примхи погоди і зібрати урожай  зернових культур, вчасно подбали про ремонт наявної техніки провели облік, транспортування,  очистку зерна.

Завдяки злагодженій роботі та наполегливості команди ми отримали достойні результати : станом на 15 листопада 2017 року комбайнерами Махно Вадимом і Скибою Романом обмолочено 450 га кукурудзи на територіях Райозерської, Денисівської і Яблунівської сільських рад. Водіями Береговим Сергієм і Канчієм Віталієм вивезено з полів 3 тис. т. зерна. Середня врожайність складає 66,7 ц/га.

Підбиваючи підсумки минулого сезону наші аграрії дбають про майбутній урожай. Паралельно зернозбиральній кампанії працівники ПСП «ПриватАгро» під керівництвом заступника директора Штиля Вадима Михайловича якісно готують грунт під майбутні посіви, проводять оранку і вносять мінеральні добрива трактористи Канчій Віталій, Тригуб Павло і Кушнар Олег. Агрономи Нестеренко Володимир і Скиба Олександр планують сільськогосподарські роботи на наступний 2018 рік. Як відомо запорука гарного майбутнього врожаю це якісно підготовлена ​​земля і звичайно гарна погода. Якщо на останнє ми не можемо впливати, то підготовка грунту повинна бути дійсно на вищому рівні. Тільки щоденна праця, дотримання всіх агротехнічних вимог та виконання процедур забезпечить нам стрімке зростання та досягнення показників урожайності у наступному році.

Напередодні професійного свята працівників сільського господарства наші трудівники завершили довгий урожайний марафон, який було розпочато минулої осені. Від імені дирекції ПСП «ПриватАгро» щиро дякуємо колективу за успішне завершення жнив! 

На фото : Скиба Роман, Махно Вадим і Береговий Сергій.