Підсумки роботи ПСП «ПриватАгро» з розчищення снігу на дорогах

Пн, 5 березня 2018, 17:20

У зв’язку з погіршенням погодних умов, мешканці деяких районів Полтавської області стали заручниками снігового полону. Чи не найбільше від заметів потерпають жителі невеличких сіл та хуторів Оржиччини. Адже особливу увагу відкиданню снігу тут ніхто не приділяє, населення старшого віку  звикли самотужки справлятися та добиратися до більших населених пунктів пішки.

ПСП «ПриватАгро» уже 15 років працює на території Райозера і щиро переймається за життя жителів цього села, що переконливо засвідчила надзвичайна ситуація із сніговою стихією в нашому регіоні. У результаті чіткої координації та злагодженої роботи на боротьбу зі сніговою стихією ПСП «Приватагро»  задіяло дві одиниці спеціальної техніки – Т150 і МТЗ-892.

Відразу 28 лютого і до 3 березня, в період найбільших снігопадів, механізатори ПСП «ПриватАгро» приступили до очищення спочатку своїх виробничих об’єктів, а потім цілий день працювали на дорогах Райозера, Полуніївки і Оржиці. Відтак техніка агропідприємства пробила дорогу до основних трас, а також по вулицях сіл. Так що жителі могли безперешкодно дібратися до районного центру, магазину, автобусних зупинок і т. д.

  DSC02316 DSC02336

З бюджету підприємства в рахунок соціальних інвестицій на розчищення снігу на сьогодні було витрачено:

на Райозеро і Полуніївку – 16 115 грн;

на Оржицю – 13 750 грн.

Дуже приємно отримувати подяки від жителів нашого селища, ми в свою чергу вдячні Вам за підтримку і небайдужість.