Молоді спеціалісти бухгалтерської служби

Пн, 16 липня 2018, 10:27

В Україні сьогодні престиж бухгалтерської професії на порядок вищий у порівнянні з образом бухгалтера минулих років. Тоді його діяльність обмежувалась, як правило, обліком витрат, калькуляцією собівартості, контролем за зберіганням соціалістичної власності і визначенням ступеню виконання планових показників. Поняття прибутку, збитку, втраченої користі та багато інших мали переважно абстрактний характер. Зараз ці поняття наповнені реальним змістом і для власників фірм, і для бухгалтерів.

Сучасний бухгалтер – це людина, яка повинна знати не лише бухгалтерський і податковий облік, а й розбиратися в спеціалізованому програмному забезпеченні, орієнтуватися в цивільному, господарському, трудовому праві, у кадровому діловодстві, у соціальному та пенсійному страхуванні, у касових операціях і навіть у технології виробництва (інакше калькуляцію не скласти). А ще ж потрібно відслідковувати зміни в законодавстві, уміти їх проаналізувати й правильно застосувати на практиці. Особливо, якщо ти бухгалтер на сільськогосподарському підприємстві.

Немає жодної служби, яка не була б задіяна в жнива. В ПСП «ПриватАгро» нарівні з чоловіками працюють і жінки. При цьому кожен розуміє, що кінцевий результат залежить від роботи всього колективу. Дисципліна і відповідальність – дві важливі якості, які набувають особливої ​​цінності в битві за врожай. Така висока самовіддача – результат реальної мотивації. Люди знають, що їхня праця буде повністю оплачена. Тому робота бухгалтера є дуже відповідальною і важливою, адже відображає результат кропіткої праці всього підприємства і не терпить помилок.

ПСП «ПриватАгро» і ФГ «СофіяАгро» з впевненістю може назвати своїх молодих спеціалістів бухгалтерської служби – професіоналами! Адже незважаючи на молодий вік, вони мають гарний досвід в цій сфері і сумлінно виконують свої обов’язки.

Щорічно 16 липня в Україні відзначається професійне свято — День бухгалтера, який з 2018 року має нову назву — День бухгалтера і аудитора. Дирекція і колектив ПСП «ПриватАгро» і ФГ «СофіяАгро» щиро вітає головного бухгалтера Демченко Ольгу Григорівну, заступника головного бухгалтера Пушку Владислава Анатолійовича, бухгалтера виробничого підрозділу Касяненко Тетяну Миколаївну, бухгалтера ФГ «СофіяАгро» Манойленко Марину Валеріївну з цим професійним святом! Бажаємо процвітання в житті і діяльності, прекрасного самопочуття і гарного настрою, впевнених сил і світлого розуму, відсутності помилок у роботі і благодаті вдома.

Зі святом!

На фото в анонсі : головний бухгалтер ПСП "ПриватАгро" Демченко Ольга Григорівна і бухгалтер ФГ "СофіяАгро" Манойленко Марина Валеріївна.

На фото внизу : бухгалтер виробничого підрозділу Касяненко Тетяна Миколаївна.

DSC02689