Хвала рукам, що пахнуть хлібом...

Пн, 6 серпня 2018, 9:12

Протягом цього тижня сільськогосподарські товаровиробники активно вели роботи зі збирання ранніх зернових культур. Поки на полях Оржицького району дозріває кукурудза і соняшник, а в коморах господарств пахнуть новим врожаєм гори золотого збіжжя, у перші дні серпня виробничі підрозділи ПСП «ПриватАгро» завершили жнива ранніх зернових і підбивають підсумки…

Жнива – це вінець хліборобської праці. До них по-особливому готуються, на них чекають. Завершення сільськогосподарського сезону показує довгоочікуваний результат кропіткої праці підприємства. Нинішні жнива запам’яталися надзвичайно складним і затяжним початком, коли потрібно було майже щодня змінювати тактику збирання. Але результат видався хорошим. Завершилися жнива на полі Денісівської сільської ради збиранням гороху.

Ще один важливий процес – збирання соломи для потреб присадибного господарства пайовиків. Пресування кормів і формування на виході агрегату акуратних тюків (циліндричних або квадратних) здійснюється прес-підбирачами, або прес-пакувальниками. Ці машини є у «зеленій лінійці» багатьох виробників, насамперед ПСП «ПриватАгро» користується технікою відомого лідера сільськогосподарського машинобудування – Challenger, яким Панченко Олександр оперативно справився з поставленим завданням – натюкував більше 1000 тюків пшеничної, ячної і горохової соломи, яку вже отримують наші пайовики.

Нинішні жнива для ПСП «ПриватАгро» 14-ті, і щоразу вони були різні, жоден сезон не був схожий на інший, як за урожайністю, так і за погодними умовами. Спільним було лише одне – усі учасники кампанії сповна віддавалися справі. Гарний ужинок навіть за цьогорічних погодних умов, що не надто сприяли аграріям – результат технологій, сучасної потужної техніки та високого професіоналізму персоналу. Завдяки злагодженій роботі працівників ПСП «ПриватАгро» жнива, попри примхи погоди та інші непередбачувані обставини, пройшли у максимально короткі строки та без форс-мажорів.

DSC02729

Шановні колеги! Щиро вітаємо усіх учасників зернозбиральної кампанії із успішним завершенням жнив! Посіяний, вирощений, зібраний і закладений на зберігання ужинок – спільна перемога усього колективу ПСП «ПриватАгро», що надихає на нові звершення. Турбота про хліб рівнозначна турботі про країну, благополуччя її жителів, про майбутнє. Шана усім нашим аграріям, для яких праця у полі стала справою життя, а любов до землі передається з покоління в покоління. Висловлюю вдячність виробничому підрозділу, службі охорони, економістам, бухгалтерам, кухарям. Низький уклін нашим механізаторам, комбайнерам, водіям за величну і самовіддану працю, професіоналізм, відданість обраній справі. Бажаємо усім Вам міцного здоров’я, добробуту, успіхів. Нехай рідна земля дарує щедрий урожай, а доля – добро і злагоду!