Будь-які труднощі – тимчасові, земля і робота на ній – вічні…

Вт, 13 листопада 2018, 11:05

ПСП «ПриватАгро» майже завершило збирання врожаю пізніх зернових культур. Уже не за горами завершення сільськогосподарського сезону 2018. У кожному господарстві поступово підбивають підсумки проведеної роботи: узагальнюють урожайності, рахують витрати і прибутки та планують, що ж робити під час «зимових канікул».  

От і у «ПриватАгро» склади вже майже заповнені цьогорічним урожаєм, де повний контроль і порядок забезпечує завідуючий складом ПСП «ПриватАгро» Московченко Максим, який вже в свої 25 років блискуче справляється з відповідальною роботою.

jpg(1072)_

На полях Райозерської сільської ради триває обмолот кукурудзи. Оранка і внесення міндобрив проводиться на території Вишневої сільської ради. Наші хлопці не втрачають ні хвилини і старанно трудяться на полях.

В той час і в головному офісі підприємства кипить робота. Адже сільське господарство багатогранне. З однієї сторони – це поле, важкий фізичний труд, непередбачувана погода і природа, а з іншої – це робота з людьми, які працюють на підприємстві, з людьми, які довірили нам свої земельні ділянки, з людьми, які керують нашою державою. Під керівництвом директора ПСП «ПриватАгро» Куця Станіслава Анатолійовича перед  працівниками адміністративного апарату стоїть дуже відповідальна робота – пошук золотої середини, щоб пайовики були задоволені тією політикою, яку проводить підприємство, орендною платою, яку виплачує наша організація, тими соціальними програмами, яку ми реалізуємо.

Зокрема, наші спеціалісти ведуть роз’яснювальну роботу з орендодавцями про те, що їхні документи на землю повинні бути в порядку, ми залюбки допомагаємо пайовикам переоформляти спадщину, виготовляти всі необхідні документи на земельні ділянки, консультуємо з юридичних питань і повідомляємо про актуальні зміни в законодавстві, адже зараз людям як ніколи потрібна будь-яка підтримка, бо є чимало недобросовісних методів ведення бізнесу окремих громадян чи організацій. Тому якщо Ви потребуєте консультації чи допомоги обов’язково звертайтеся до нас за телефонами, що вказані у вкладці «Контакти».

Не дивлячись, що 2018 рік видався нелегким, ПСП «ПриватАгро» руки опускати не збирається, адже як говорять : «Будь-які труднощі – тимчасові, земля і робота на ній – вічні». Тому продовжуємо активно жнивувати і готуватися до наступного сезону.