Бойова готовність «ПриватАгро» перед початком весняно-польових робіт

Вт, 26 лютого 2019, 10:06

У сільському господарстві все циклічно: підготуй, посій, прибери, повтори ... Посівна близько, і аграрії вже на низькому старті. Кожен сезон особливий. Минулорічний досвід доводить, що погода може піднести неприємні сюрпризи. Ось чому так важливо бути готовим в час Х оперативно виїхати на поле і зробити все, що потрібно. Ось чому так важливо заручитися підтримкою надійних спеціалістів-працівників, які проведуть підготовку на високому рівні, що забезпечить хороший результат у майбутньому.

Якраз саме цим зараз і займаються на виробничому підрозділі ПСП «ПриватАгро» під керівництвом директора підприємства Куця Станіслава Анатолійовича разом із заступником Верпетою Сергієм Олександровичем. Всі зусилля направлені, щоб уникнути будь-яких ризиків під час виробничого процесу. Адже, як відомо, для  сільського господарства традиційними є три групи ризиків: погодний, ресурсний і кон'юнктурний. І ми готові їм протистояти.

Головний механік Манойленко Олег налаштовує сівалки,  забезпечує вчасне виконання ремонту і технічного обслуговування робочої техніки. Головний агроном Нестеренко Володимир відповідає за посівний матеріал, міндобрива, дотримання виваженої системи сівозмін і т.д.

Також, в зимовий період ПСП «ПриватАгро» провело повну оцифровку всього земельного банку, яка покращує розуміння, яка у компанії є земля, дає чітке бачення всіх обмінів і суборенди, щоб вони були рівнозначні і відображалися на карті. В цьому випадку можна говорити про ефективне використання всього земельного банку, тільки так можна досягти прозорості та чіткості в обліку договорів і землі.

У нас на підприємстві знають, що займатися сільським господарством можна тільки з любов’ю, адже це реально дуже важка праця з безліччю перешкод. Але якщо з пристрастю відноситься до землі і її дарам, то вона обов'язково відповість взаємністю. Тож ми з нетерпінням чекаємо початку пори весняно-польових робіт.