15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Ср, 15 лютого 2017, 8:42

Сьогодні, 15 лютого, в Україні вшановують  учасників бойових дій на території інших держав. Також сьогодні - річниця виведення радянських військ з Афганістану. 28 років тому в Афганістані закінчилася десятилітня військово-політична спецоперація Радянського Союзу, участь у якій взяли 160 тисяч 375 військовослужбовців  з України, 3 тисячі 360 з них  – загинули, 72 – зникли  безвісти, 3560 – стали інвалідами. В деяких суверенних державах, утворених після розпаду СРСР, були встановлені відповідні пам’ятні дні.

Поділяючи всю біль з тими, хто втратив на цій війні своїх рідних і близьких, дітей і чоловіків, віддаючи данину поваги всім учасникам подібних подій, у цей день ми схиляємо голову перед всіма, перед живими і полеглими, перед ветеранами та перед тими, хто захищав і захищає найвищі ідеали добра у різних країнах світу.

Бажаємо вам, дорогі воїни-інтернаціоналісти, вашим рідним і близьким миру, щастя, здоров'я та благополуччя!

Дирекція ПСП «ПриватАгро» з нагоди річниці виведення військ з  Демократичної Республіки Афганістан, бажає своїм пайовикам – воїнам афганцям: Пухкану Анатолію Івановичу, Федіску Сергію Андрійовичу та  Дмитренку Василю Сергійовичу, а також їхнім родинам  добра і щастя, миру і достатку, міцного здоров’я і довгих років життя. Спасибі Вам за мужність і героїзм, за високу громадську відповідальність!

З повагою

директор ПСП «ПриватАгро»

Куць Станіслав Анатолійович