• Вітаємо з Днем народження!

    Вт, 18 серпня 2015, 8:27

    Вітаємо з Днем народження головного агронома ПСП "ПриватАгро" Штиля Вадима Михайловича та орендодавця Огняник Діану Анатоліївну!

    Від усієї душі бажаємо Вам здоров'я, достатку, щоб усі Ваші бажання і мрії стали реальністю. Щастя Вам, доброго настрою на довгі роки, почуття задоволення від зробленого. Хай у Вашій оселі буде затишок, спокій і радість, а доля нехай буде прихильною до Вас у всіх починаннях! 

     

    Детальніше...

  • Вітаємо з Днем народження!

    Сб, 15 серпня 2015, 10:27

    Щиро вітаємо з Днем народження двох інспекторів охорони ПСП "ПриватАгро" Курочку Руслана Анатолійовича та Ліунова Анатолія Олексійовича! 
    У цей святковий день від щирого серця бажаємо Вам і Вашим родинам здоров’я, щастя і добробуту, великих успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення в роботі і повсякденні, довгих років життя у теплому сімейному колі та серед вірних друзів.

     

    Детальніше...

  • Вітаємо з Днем народження!

    Пт, 14 серпня 2015, 8:37

    У цей святковий день вітаємо з Днем народження Демусенка Віталія Васильовича!

    Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, родинного затишку та благополуччя,  довголіття, нових звершень та досягнень і щоб на кожному кроці Вас завжди супроводжувала удача, а життя дарувало тільки радість та добро.

     

    Детальніше...

  • Вітаємо з Днем народження!

    Чт, 13 серпня 2015, 8:19

    8 серпня свій День народження святкувала Кисла Наталія Іванівна, 11-го серпня – Денисенко Віталій Михайлович, 12-го серпня – Тіцька Катерина Миколаївна, а сьогодні, 13-го серпня, свій ювілей святкує Кравецька Наталія Іванівна.

    ПСП "ПриватАгро" щиро вітає Вас із Днем народження. Від усього серця бажаємо міцного здоров’я, щастя і добробуту Вам і Вашим родинам, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя у теплому родинному колі та серед вірних друзів.

     

    Детальніше...

  • 97461_1_o.jpg

    Вітаємо з Днем народження!

    Пт, 7 серпня 2015, 8:47

    Щиро вітаємо з Днем народження двох пайовиків ПСП "ПриватАгро" Олійник Марію Євстафіївну та Шелудько Любов Олександрівну! 

    Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я,  нескінченних життєвих сил, щастя, достатку,  життєвої наснаги, тепла і затишку в родині, щоб майбутні роки у Вашому житті залишали тільки світлі спогади, дарували радість, добро, надію і благополуччя.

     

    Детальніше...

  • Вітаємо з Днем народження!

    Чт, 6 серпня 2015, 8:35

    Вітаємо з Днем народження нашу співробітницю Водоп’ян Олену Василівну та орендодавця ПСП "ПриватАгро" Яковенко Ніну Василівну.

    Від усієї душі бажаємо Вам міцного здоров’я на багато років життя, успіхів у всіх починаннях, родинного щастя й добробуту, прихильності фортуни та здійснення всіх Ваших задумів, щоб Вас завжди оточували любов та шана рідних і близьких людей.

     

    Детальніше...

  • Вітаємо з Днем народження!

    Ср, 5 серпня 2015, 11:31

    Сьогодні святкує свій ювілей пайовик ПСП "ПриватАгро" – Стрілець Юрій Іванович.

    Від щирого серця вітаємо Вас з Днем народження. Нехай щастить Вам у всіх намірах та задумах. Духовних Вам злетів, невичерпної життєвої енергії, плідної праці, сімейного благополуччя, достойної шани від рідних і щоб Вас на життєвому шляху супроводжували тільки радість та приємні моменти.

     

    Детальніше...

  • Вітаємо з Днем народження!

    Вт, 4 серпня 2015, 11:00

    Щиро вітаємо  з Днем народження співробітників ПСП "ПриватАгро" Гапона Олександра Анатолійовича, Манойленка Олега Миколайовича та Коршуна Сергія Олександровича.

    Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння, а доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.

     

    Детальніше...

  • Вітаємо з Днем народження!

    Пн, 3 серпня 2015, 8:47

    Вітаємо з Днем народження нашого колегу Пушку Владислава Анатолійовича – касира ПСП «ПриватАгро» та орендодавця Черницьку Валентину Василівну.

    У цей святковий день від усього серця бажаємо, щоб на Вашому життєвому шляху ніколи не з’являлися труднощі та негаразди, щоб Ваша доля була довгою та щасливою, сповненою здоров’я, радості та великих досягнень. Нехай Вас завжди оточує сімейний затишок та гармонія з навколишнім світом.

     

    Детальніше...

  • Вітаємо з Днем народження!

    Чт, 30 липня 2015, 9:12

    Сьогодні святкують свій День народження два співробітники ПСП "ПриватАгро": Кірпіченко Роман Євгенович – інспектор охорони та Кушнар Олег Борисович – механізатор. Щиро вітаємо Вас із Днем народження. Від усього серця бажаємо міцного здоров’я, щастя і добробуту Вам і Вашим родинам, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя у теплому родинному колі, серед вірних друзів та надійних колег.

     

    Детальніше...
Страницы:12...363738