Коротко про підсумки першого робочого півріччя ПСП «ПриватАгро»

Вт, 8 червня 2021, 10:35

Коротко про підсумки першого робочого півріччя ПСП «ПриватАгро» : аномальна погода, успішне закінчення посівної і підготовка до жнив.

Після насичених зимових новорічних свят техніка підприємства активно боролася з сніговими заметами в Райозері, Полуніївці та по вулицях Миру, Костенка в Оржиці для покращеня умов проїзду та підвищення безпеки руху.

Весна цього року виявилася не дуже сприятлива для росту і вчасного посіву сільськогосподарських культур : через велике коливання добових температур рослини (та і люди) довго перебували у стресі.

Для наших партнерів ФГ «СофіяАгро» польові роботи розпочалися із приємного поповнення в команді – новенького автомобіля Lada NIVA. Агроном Дмитренко Андрій вже переконався в ефективності нового помічником.

24 березня провели зустріч з представником компанії John Deere Гринь Тарасом, який розповів про останні новинки і їх потенціал. Адже вчасна реакція на зміни, особливо в аграрному бізнесі, – запорука першості і успіху!

І нарешті, на Теплого Олексія, після такої затяжної зими #командаПриватАгро вийшла в поле – Павченко Валерій на території Райозерської сільської ради проводив боронування і закриття вологи.

Розпочали нашу посівну кампанію на території Староіржавецького старостинського округу з ячменю.Паралельно на території Райозерського старостинського округу Павченко Валерій сіяв горох.

14 квітня на території Райозерського старостинського округу розпочали сівбу соняшника, а через 2 тижні, 28 квітня, – кукурудзи.

Приємним бонусом для пайовиків стала виплата за реєстрацію договору оренди в розмірі 5600 грн за1 га

Наступним етапом після завершення посівної є догляд за рослинами – захист, підживлення, прополка – цілий комплекс агротехнічних, біологічних, екологічних, агрофізіологічних та інших заходів, які щоденно проводить наша

#командаПриватАгро в полях Оржицької громади. Щоправда, інколи дощ вносить свої корективи.

Тож чекаємо коли підсохне і знову до діла!