Закриття вологи завершено!

Вт, 22 березня 2016, 10:37

Екіпаж у складі 7 трактористів, а саме Драновського Олександра Івановича, Тригуб Павла Володимировича, Шульги Миколи Миколайовича, Махно Вадима Володимировича, Чуприни Олександра Миколайовича, Черненко Олександра Олександровича, Кушнар Олега Борисовича, під керівництвом заступника директора Штиля Вадима Михайловича, з ранку до вечора сумлінно працювали на своїх залізних конях в різних кінцях приватагровських земель, бо кожен з них розуміє і пам’ятає прислів’я «один день весни – рік годує».

Агроном Гуйва Ігор Іванович запевнив, що підготовчі процеси до посівної компанії виконані вчасно та успішно. Техніка машинно-тракторного парку, ґрунтообробна та посівна техніка у повному обсязі готова до весняно-польових робіт і чекає свого вирішального старту. Наступним етапом буде внесення добрив, культивація ґрунту та одночасний посів. Як говорить народна мудрість: «Хто про землю дбає, тому вона повертає».

Земля потребує доброї погоди, доброго насіння, доброго робітника, отож надіємося на сприятливі погодні умови, бо все інше у нас є!