ЖНИВА – ЦЕ ХЛІБОРОБСЬКЕ СВЯТО!

Пн, 11 липня 2016, 15:58

Жнива для хліборобів, що відносяться до хліба, як до найвищої цінності, це один з найбільш відповідальних періодів в господарському циклі. Початок жнив це  хліборобське свято. В ПСП «ПриватАгро» пожнивна кампанія розпочата і поступово набирає оберти, а відтак, для наших хліборобів розпочалась гаряча пора – збір врожаю.

Цьогорічні жнива розпочалися із збору урожаю гороху, на полі, що розташоване на території Оржицької селишної ради. Для  проведення робіт із збору урожаю гороху було задіяно: комбайн John Deere 9640і у складі екіпажу комбайнерів Баранова Віктора та Драновського Олександра, 2 автомобілі «КАМАЗ»: водії - Герасименко Юрій та Береговий Іван, автомобіль ГАЗ-53Д: водій - Чуприна Олександр та трактор МТЗ- 892: трактористи - Тригуб Павло та Махно Вадим.

Пожнивна компанія проходить під чітким керівництвом професійного аграрія та вмілого керівника – заступника директора Штиля Вадима Михайловича. Який переконаний, що задля досягнення успішного результату під час збору урожаю необхідно: швидко, без втрат та за короткі терміни зібрати достиглі хліба. Адже затягування строків збирання врожаю призводить до самоосипання зерна, що несе за собою значні втрати врожаю. Тому основне завдання працівників ПСП «ПриватАгро» полягає у виконанні всих необхідних організаційних та виконавчих заходів по збору врожаю.

Вітаємо всіх працівників та пайовиків ПСП «ПриватАгро» із початком жнив, коли матінка-земля віддає людям свій найбільший скарб - хліб. Бажаємо гарного врожаю та, щоб важка праця окупилася сторицею!