Тривають польові роботи зі збору врожаю.

Пт, 15 липня 2016, 11:20

Запахло хлібом - це уже жнива,

Лягло янтарне жито у покоси,

Відкрила очі у стерні трава,

Яку вже завтра осідлають роси.

(В. Назарук)

Середина літа, а це означає, що в аграріїв розпочалася гаряча пора. Робота на ланах ПСП «ПриватАгро» набрала стрімких обертів та проходить в повному розпалі. Щодня, з восьмої години ранку всі робітники займають свої позиції в полі: комбайнери - швидко та ефективно молотять горох, водії та трактористи - по черзі, один за одним, бережно перевозять дорогоцінний врожай, а на ваговій - уже чекає вагар. Він, в свою чергу, ретельно зважує кожну машину та регулює подальший процес, який проходить на зерноочисному агрегаті ЗАВ-25. Далі зерно перевозять на склади, де воно в подальшому буде зберігатися.

До речі, за відносно короткий проміжок часу, вже вдалося обмолотити 175,45 га. гороху на території Оржицької та Селецької сільських рад.

Жнива – це часом виснажлива та дуже відповідальна робота, кінцевий успіх якої залежить від особистого внеску кожного фахівця та робітника підприємства. Тож залишається лише побажати нашим працівникам і надалі йти до кінцевої мети торованим шляхом, відмінної сонячної погоди та найсприятливіших умов для успішного збору цьогорічного врожаю. Нових Вам звершень в нелегкій, але чудовій та поважній роботі – хлібороба!