Вручення солодких подарунків в день святого Миколая

Пн, 19 грудня 2016, 12:28

Святий Миколай – один із найшановніших святих – чудотворець, заступник бідних, захисник дітей, а також покровитель мандрівників. За біблійними легендами, святий Миколай зробив багато добрих справ для людей, які, незважаючи на негаразди та біди, усім серцем вірили в диво. Святий Миколай таємно приносив у будинки бідних людей одяг, їжу, іграшки для дітей, ліки для хворих.
Зараз, як і багато років тому, за допомогою до святого Миколая люди звертаються за найважчих обставин у житті. Поросять допомоги та захисту. Якщо вірити у святого Миколая – чудеса обов'язково збуваються. Найсмачніше й найприємніше на День святого Миколая – подарунки. За традицією, добрий дідусь Святий Миколай приносить подарунки у ніч із 18 на 19 грудня – кладе дари під дитячі подушки або в чобітки, щоб на ранок малюки могли зрадіти довгоочікуваним подаруночкам.

В ПСП «ПриватАгро» щороку шанують та дотримуються цієї традиції. От і цього року, 16 грудня працівниками відділу менеджменту було вручено солодкі подарунки для дітей працівників підприємства. Загалом було вручено 29 подарункових наборів із солодощами на будь-який смак та вподобання.  Як говориться: «Подарунки приємно не тільки отримувати, але й дарувати», та ще й напередодні такого чарівного свята як День святого Миколая – улюбленця всіх дітлахів.

Ще раз вітаємо всіх Вас із цим чудовим святом, адже в День святого Миколая навіть дорослі починають вірити в чудеса.  Нехай це свято наповнить Ваш будинок щастям, теплотою і любов'ю, а Ваше життя буде яскравим!