Новорічні традиції в ПСП "ПриватАгро"

Пт, 30 грудня 2016, 15:54

Свято Нового року – це одне з найочікуваніших свят року не лише для дітей, але й для дорослих. Недарма говорять, що це свято з дитинства, коли чекають подарунків, вірять у здійснення мрій та найпотаємніших бажань. Існує ряд різноманітних традицій святкування нового року.

В ПСП «ПриватАгро» є також свої новорічні традиції. Ось уже який рік поспіль, керівництво нашого підприємства долучається до привітань дітлахів зі святом Нового року. Цьогоріч, напередодні новорічного свята, керівник відділу менеджменту ПСП «ПриватАгро» Ковтун Людмила Вікторівна відвідала навчальні заклади Райозерської сільської ради Оржицького району.

29 грудня на Новорічному святі, що відбулося в дошкільному навчальному закладі «Журавлик» було вручено новорічні подарунки вихованцям цього дитячого садочка. 13 маленьких дітлахів отримали солодощі від керівництва ПСП «ПриватАгро». «Радість та святкове дитяче захоплення від свята та подарунків не залишили байдужими всіх присутніх та подарували всім новорічний настрій та чимало позитивних емоцій» - ділиться враженнями Людмила Вікторівна.

Не забули в ПСП «ПриватАгро» і про майбутнє підростаюче покоління нашої держави, а саме про 38 учнів, які навчаються у Райозерській ЗОШ 1-3 ст. для яких також були підготовлені та вручені солодкі новорічні подарунки. Правду говорять, що робити подарунки навіть приємніше ніж їх отримувати.

Але наші традиції на цьому не закінчуються. Напередодні Нового року, керівництво ПСП «ПриватАгро» подякувало та привітало з Новорічними святами партнерів з якими плідно співпрацювало на протязі 2016 року. Серед них: Олійник Юрій Володимирович - Начальник Оржицького відділення Лубенської ОДПІ Головного управління ДФС у Полтавській області, Тучіна Лариса Іванівна - Начальник Оржицького віділення АТ "Райффайзен Банк Аваль", Демченко Юрій Юрійович - Керівник Оржцької Реєстраційної служби, Нестула Тетяна Федорівна - Завідуюча сектору державного земельного кадастру відділу Держземагенства в Оржицькому районі, голови сільських рад та інші керівники підприємств, установ та організацій району.

Кожний пайовик підприємства отримав вітальну листівку з теплими словами привітань від директора підприємства та настінних календар на 2017 рік.

Як і в попередні роки, цього року весь колектив працівників ПСП «ПриватАгро» відвідали молебень в церкві Московського патріархату, де отримали не лише Боже благословення на наступний рік, але й помолитися за своє здоров’я і здоров'я своїх рідних та близьких. Від імені директора ПСП "ПриватАгро" Куць Станіслава Анатолійовича кожному працівнику підприємства в якості подарунка, була вручена грошова премія за сумлінну і самовіддану працю напротязі всього 2016 року. 

Ще раз вітаємо всіх з Новорічними святами! Тож нехай Новий 2017 рік приносить тільки радісні новини, нехай в ньому відбуваються тільки світлі події, нехай він буде сповнений здоров’ям, любов’ю і щастям! Всього самого найкращого і Вам, і нам, і нашим родинам! З Новим Роком!