Завершення жнив

Чт, 3 серпня 2017, 10:26

 2 серпня на полях ПСП «ПриватАгро» закінчився збір ранніх зернових культур. Майже місяць трудилися наші працівники. Планувалося завершити збір урожаю дещо раніше, але через несприятливі погодні умови  наші комбайнери, майже тиждень, не могли виїхати в поле. Та все ж таки жнива закінчилися, із цим етапом ми успішно впоралися! Щодо врожаю, то наш агроном Володимир Іванович, говорить: «Звісно, очікували кращий результат. Та якщо взяти до уваги які погодні сюрпризи нам влаштовувала природа – то врожай на задовільному рівні». Починаючи із 10 липня обмолотили 652 га наших угідь.

Хочемо висловити вдячність нашим трударям, які на відмінно виконували свою роботу - молотили, перевозили, перевівали.  Ми знаємо, що часом було дуже важко, та незважаючи на це вони ефективно, якісно і професійно виконали своє завдання. Також вдячні людям, які чітко організували весь процес збору врожаю, а саме заступнику директора Штиль Вадиму Михайловичу, агроному Нестеренко Володимиру Івановичу, механіку Манойленко Олегу Миколайовичу.

Хліборобська праця – тяжка, непроста і кропітка, але водночас важлива, цікава, відповідальна. Тож у цій галузі працюють тільки трударі за покликанням, які люблять землю і старанно вирощують хліб. А це нелегко! Скільки треба знань, коштів, самовідданої праці й любові до своєї справи аби виростити поле пшениці, аби виплекати кожен колосок!

Щиро вдячні усім вам за вашу нелегку працю, щедру хліборобську душу й великі серця. Нехай ваша справа приносить вам радість, щастя і високі врожаї!


15017401075752.JPG  Висловлюємо подяку:

  Комбайнерам: Драновському  Олександру, Баранову Віктору.

  Трактористам (перевозили  зерно): Махну Вадиму, Павченку  Валерію, Тригубу Павлу, Канчій  Віталію

  Водіям (перевозили зерно):   Герасименку Юрію, Береговому Івану, Береговому Сергію,  Водоп’ян Анатолію

  Робітникам, які перевіювали зерно на ЗАВ – Павченку Миколі, Шульзі Миколі      

  Завідуючому складом Лавренку Олександру Васильовичу – керував процесом перевіювання  зерна та приймав зерно з поля.