Завершальний етап освітнього конкурсу від ПСП «ПриватАгро» в Оржицькій ЗОШ І—ІІІ ступенів ім. І.Я. Франка

Пн, 6 листопада 2017, 12:27

Сьогодні, 6 листопада, відбувся завершальний етап освітнього конкурсу з написання тематичної статті про наш рідний край для учнів Оржицької ЗОШ І—ІІІ ступенів ім. І.Я. Франка. Ранкова лінійка після канікул стала хорошим стимулом для всіх учнів успішно почати навчальну чверть.

Нагадаємо, що на початку жовтня ПСП «ПриватАгро» вирішило організувати освітній конкурс для учнів 9-11 класів з метою формування у дітей громадської позиції щодо захисту довкілля, любові до рідного краю, виховання небайдужого ставлення до проблем охорони навколишнього середовища, підтримки творчо обдарованої молоді та залучення дітей до здорового способу життя,  щоб надати можливість юним талантам розкрити свої здібності і паралельно висвітлити історичне і соціально-економічне життя нашого рідного краю. Результат перевершив всі очікування і вийшов дійсно неймовірним : після довгих перевірок і сперечань відразу три роботи отримали перші місця, тому що вибрати серед них найкращу було неможливо.

І ось в понеділок представники ПСП «ПриватАгро» за допомогою президента школи Куця Богдана Станіславовича здійснили нагородження всіх учасників і переможців конкурсу : були вручені грамоти і подяки, сувенірна продукція і грошові винагороди в розмірі 500, 400 і 300 грн за 1,2,3 місця відповідно, а також по 100 грн за участь кожному учаснику.

Почесне перше місце отримали статті Сидоренко Софії, Гопки Катерини і Тарасенко Олексія. За 2 місце винагороду отримали Федоренко Єлизавета, Сидоренко Софія, Пономаренко Аміна. За зайняте 3 місце в освітньому конкурсі із написання тематичної статті про рідний край був відзначений Слинько Юрій. За участь в освітньому конкурсі були вручені подяки Ведмідь Дмитру, Павловській Вікторії, Бобик Дарині і Титенко Амалії. Всі учнівські роботи і відеозвіт з часом будуть опубліковані на нашому сайті і офіційному ютуб-каналі за адресою https://www.youtube.com/channel/UCSV0_SoZ7lsaAWZU0kNjD6w.

Від імені колективу ПСП «ПриватАгро» і директора Куця Станіслава Анатолійовича хочемо подякувати всім учасникам конкурсу, вчителям, які допомогли учням в написанні статей, директору, що відкрив нам двері школи і підтримав цю ініціативу.  Бажаємо, щоб у нас з вами ВСЕ БУЛО ДОБРЕ.