Як посієш, так і пожнеш

Пт, 27 квітня 2018, 14:47

Посівна кампанія ПСП «ПриватАгро» набирає темпи – робота на полях кипить навіть вночі. Механізатори прикладають всі зусилля, стараючись в повному обсязі використати хороші теплі дні. Свят в полі немає, адже доки погода дозволяє, потрібно використовувати можливість. Не дарма ж говорять «Як посієш, так і пожнеш».

На сьогоднішній день уже засіяли 340 га гороху на території Райозерської і Денисівської сільських рад. Щоб дочекатися гарного урожаю гороху, його мало просто кинути в землю. Це – трудомістка культура. Коли горох зійде, належить провести хімобробку від шкідників і бур'янів. Ну, а влітку, стиглі стручки вже можна буде молотить.

Також, з метою забезпечення ефективного захисту сходів від ураження хворобами і шкідниками особливу увагу ПСП «ПриватАгро» приділяє якісному захисту насіння озимої пшениці, яке ми проводимо виключно оригінальними препаратами, які зараз вносять на полях.

Наступним етапом планується посів соняшнику. Соняшник – це культура, цикл виробництва якої складає від 100 до 150 днів, в залежності від сорту і обраних технологій, та триває з весни і до осені. Щоб досягти максимальних показників наші спеціалісти проводять посів соняшника по спеціальним технологіям, дотримуючись порад та рекомендацій спеціалистів.

ПСП «ПриватАгро» з повагою і турботою ставиться до своїх працівників. Умови праці механізаторів влаштовані на високому рівні. На території виробничого підрозділу працює їдальня, де кухар – Цимбал Майя – забезпечує працівників смачною і якісною їжею. Також, на території підприємства суворо дотримуються всіх норм безпека, за цим пильно слідкує і проводить регулярні інструктажі заступник директора – Штиль Вадим Михайлович. Дуже важливим заходом безпеки і ефективності роботи є своєчасний ремонт і догляд за сільськогосподарською технікою, за це успішно відповідає механік ПСП «ПриватАгро» – Манойленко Олег. Колектив досвідчений, трудиться злагоджено, щоб одержати максимальний результат в майбутньому.

Зараз аграріям потрібна лише невелика допомога від природи – тепла погода і своєчасні дощі. Тоді насіння прийметься і задовольнить нас багатим урожаєм.