Благородна справа – допомагати дітям

Пт, 1 червня 2018, 9:57

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ‒ прекрасне свято радості та надії. 
Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. 

Благородна справа – допомагати дітям. Тому загальні потреби навчальних закладів, які стають другою домівкою для наших дітей, є невід’ємним напрямком роботи соціальної політики ПСП «ПриватАгро». Ми втілюємо у реальних діях наші прагнення створити дітям достойні умови для повноцінного розвитку :

  1. В 2018 році  для покращення якості і збалансованості харчування наше підприємство безоплатно виділило Оржицькому ДДЗ «Дзвіночок» продукти харчування.
  2. У відповідь на звернення сільського голови Староіржавецької сільської ради було виділено 3000 грн на проведення реконструкції та ремонту приміщень дошкільного навчального закладу «Оленка» у с. Чайківщина.
  3. Для літнього оздоровлення дітей пришкільного табору «Промінець» Яблунівської ЗОШ 1-3 ст. ПСП «ПриватАгро» надало фінансову допомогу у розмірі 500 грн.
  4. 1 червня 2018 року у районному будинку культури смт Оржиці відбулося районне свято «Ми діти твої, Україно!», присвячене Дню захисту дітей. Наше підприємство у відповідь на звернення Оржицької районної адміністрації надало благодійну допомогу у вигляді оплати «солодких» подарунків для дітей-учасників свята на суму 1640 грн.
  5. З нагоди свята в с. Вишневе відбудуться обласні змагання, де гравці дублюючого складу «Чайка-2» захищатимуть честь Оржицького району. ПСП «ПриватАгро» стало одним із благодійних спонсорів даного заходу і виділило 2000 грн для закупівлі призів для учасників.
  6. В 2016 році ПСП «ПриватАгро» здійснило ремонт роздягальні, що знаходиться на стадіоні «Колос» в смт Оржиця на загальну суму 135 000 грн. І зараз, під час районного чемпіонату з футболу маленькі і дорослі спортсмени мають можливість готуватися до відповідальних матчів в хороших і якісних умовах.

Сьогодні дуже важливо підтримувати молоде покоління. Матеріальна допомога безумовно є значущою, але потрібно пам’ятати, що діти завжди беруть приклад з дорослих, коли формується їхня особистість. Тому ми повинні бути гідними взірцями для наступних поколінь.

ПСП «ПриватАгро» щиро вітає усіх дітлахів і їхніх батьків з цим теплим літнім святом! Бажаємо  усім діткам щасливого безтурботного дитинства, добра, тепла та здоров’я! Нехай здійсняться ваші мрії!

DSC_0473 DSC_0495 (1)

На фото вручення подарунків і календарів ПСП "ПриватАгро" дітям-учасникам свята "Ми діти твої, Україно!"