День у жнива рік годує

Чт, 5 липня 2018, 17:41

Весна обіцяла аграріям нашої країни доволі непоганий сезон. Вперше за декілька років в Україні була доволі сніжна зима і вологи було більш ніж достатньо для початку вегетації. Проте весна і літо не радували фермерів дощами. У деяких регіонах країни взагалі вирує посуха. Так, за словами керівника агрометеорологічного відділу Гідрометцентру Тетяни Адаменко, 25% територій країни підпало під посуху. "Посуха охопила південно-східну частину України. Найбільше вона зачепила Запорізьку, Херсонську та Харківську області. Дощі були дуже нерівномірні. Можна говорити, що сильна посуха спостерігається на 25% території України", – сказала вона.

Початок жнив у цьому році більш ранній, ніж у середньому за останні роки, але, як відомо, цей сезон від початку був доволі нетиповим. І ось сьогодні, 5 липня, стартувала збиральна кампанія ПСП «ПриватАгро». Комбайнери – Комашко Валерій і Ушань Анатолій – дебютували на полях Райозерської сільської ради і розпочали жнива зі збирання озимої пшениці. Сама значуща подія сільськогосподарського року для аграріїв – жнива. Наше підприємство не виключення. Тому на поле виїхали директор ПСП «ПриватАгро» Куць Станіслав Анатолійович зі своїм сином Богданом, заступник директора Верпета Сергій Олександрович, головний агроном Нестеренко Володимир і головний механік Манойленко Олег, щоб підтримати колектив і пересвідчитися в успішному старті.

DSC02651

DSC02654

Перед ПСП «ПриватАгро» зараз стоїть завдання провести жнива якісно і в оптимальні терміни. І ми впевнені, що результати будуть вражаючими. Настрій у всіх бойовий і націлений на результат.