Новий маркетинговий сезон ПСП «ПриватАгро»

Ср, 16 січня 2019, 15:54

Навкруги панує новорічно-різдвяний настрій. Особливо радує сніг, який хоч і приніс багато клопоту, але створив неймовірну зимову атмосферу.

ПСП «ПриватАгро» відважно справилося із сніговим колапсом : працівники виробничого підрозділу оперативно розчистили як власну територію, так і допомогли Оржицькій і Райозерській громадам, за що в адресу підприємства надійшло багато повідомлень від вдячних жителів.

2019 рік ми починаємо із приємних змін. Дирекцією підприємства було прийнято рішення збільшити розмір безповоротної разової матеріальної допомоги до 5600 грн за 1 га : відтепер кожен новий пайовик отримає тільки за укладання договору оренди в середньому 20 000 грн. Розмір орендної плати в 2019 році виріс до 13 % і це найбільше значення в районі, адже для ПСП «ПриватАгро» головною метою є забезпечення стабільного фінансового доходу нашим пайовикам. Орендодавці вже з 2 січня приходять на офіс за орендною платою. Свята скінчилися, відчутно спустошивши копілки, тому можливість вже на початку року отримувати оренду є дуже важливою перевагою для пайовиків ПСП «ПриватАгро».

Сьогодні на виробництві, коли, зима ще лютує, сніжок підсипає, а озимина спить, наші агрономи, насамперед, не почивають на лаврах. Вже пройшли і новорічні свята, і підведено підсумки минулого сезону і скінчилися відпустки. Спеціалісти почали новий маркетинговий сезон із навчань та підвищення кваліфікації. Наші агрономи – Нестеренко Володимир і Скиба Олександр знають, що необхідно оновити свої знання по існуючим продуктам, осучаснити системи захисту сільськогосподарських культур та змінити підходи, адже вони на передовій в битві за урожай, а останні роки і за прибутковість з гектара посівів. Ми бажаємо їм успіху в новому 2019 році.

Заступник директора Верпета Сергій Олександрович організовує підготовчі роботи на виробничому підрозділі, щоб бути готовим до початку весняно-польових робіт. Проводяться ремонтні роботи техніки, інвентаризація запасних частин, відбувається відгрузка і вивезення зерна і т.д. Робота кипить, щоб в майбутньому отримати гарний урожай.

Напередодні Старого Нового року на офіс виробничого підрозділу завітали щедрувальники – колектив художньої самодіяльності жителів села Райозеро, під керівництвом Інни Клепань. Дякуємо за святковий настрій і чудові побажання. З такою підтримкою ми впевнено рухаємося далі.