Травневі будні ПриватАгро

Пт, 31 травня 2019, 16:14

Кінець травня для ПСП «ПриватАгро» видався неабияк насиченим!

29 травня на території Райозерської сільської ради було посаджено останнє зерно кукурудзи в цьому році. Ми завершили весняну посівну кампанію із чудовими темпами. Відзначити когось окремо неможливо, адже працівники команди «ПриватАгро» завжди працюють пліч-о-пліч один з одним. Під керівництвом директора Куця Станіслава Анатолійовича і його заступника Верпети Сергія Олександровича злагодженість і оперативність роботи була гарантована. Тож вітаємо всіх із закінченням першого етапу…

Посівні площі під горохом цього року склали 501,11 га, під соняшником – 207,84 га, під кукурудзою – 570,83 га.

Але розслаблятися не час – попереду догляд за посівами, що в період вегетації включає досходове знищення ґрунтової поверхневої кірки боронами або ротаційними мотиками, підживлення рослин азотними добривами і мікроелементами, проведення системи захисту посівів від шкідливих організмів. Цей процес організовує і контролює головний агроном Нестеренко Володимир разом із агрономом Дмитренко Андрієм.

А в головному офісі менеджери і бухгалтери готуються до гарячого маркетингового сезону – збирають всі необхідні документи, щоб завчасно заключити договора з контрагентами.

Напередодні свята до Дня захисту дітей ПСП «ПриватАгро» традиційно долучилося до підтримки в організації різноманітних заходів для дітлахів у підопічних селах. Зокрема, в травні місяці було надано допомогу футбольній команді «Чайка» Вишневої сільської ради, виділено кошти на оздоровлення дітей у літньому пришкільному таборі «Промінь» та часткового ремонту спортзалу Яблунівської ЗОШ.