Підсумки червня : аномальна спека, підготовка до жнив і святковий настрій на підприємстві.

Чт, 27 червня 2019, 16:38

Початок літа видався для аграріїв спекотним та дощовим. Протягом першої декади червня в Україні спостерігалась мінлива та нестійка метеокартина. В деяких районах спостерігались опади у вигляді граду, який наробив шкоди на полях, та приніс значних збитків аграріям. Дякувати Богу нашу Оржиччину не спіткала така біда,а  от неабияка спека не оминула.

На полях ПСП «ПриватАгро» активно готуються до жнив : доглядають за посівами, вносять засоби захисту рослин, проводять дисикацію, закінчили прополку кукурудзи, оглядають техніку.

IMG_0643

В головному офісі заключають договора з контрагентами для майбутньої співпраці по збуту продукції, страхують посіви ранніх зернових, обслуговують пайовиків. Адже ніщо так не тішить людину, як результат її праці. Тому працівники ПСП «ПриватАгро» викладаються на повну в прагненні досягти найвищого результату.

Також цей місяць значний святковими подіями. Свій день народження святкували головний бухгалтер підприємства Оля Демченко і Марина Манойленко. Не обійшлося і без весілля – заміж вийшла наша Тетяна Касяненко (тепер вже Прибудько). Ми щиро вітаємо іменинниць і молоду сім’ю.

Одним із пріоритетних напрямків соціальної політики нашого підприємства є підтримка осередків духовності : в червні було надано допомогу настоятелю Всіхсвятської церкви в Старому Іржавці отцю Михаїлу  на проведення храмового свята з яким ми також щиро вітаємо всіх жителів села.

Чекаємо жнив і вдалої для них погоди.