Пахне серпень хлібом…

Чт, 8 серпня 2019, 10:40

Золотисте і безкрає поле. Над головою – безхмарне блакитне небо. Чути звуки комбайна, який підбирає останні колоски. Жнива в Україні на фініші! ПриватАгро  вже справилося з першим жнивним етапом ранніх зернових.

Фермери схрестили пальці й моляться за урожай. І, здається, їхні молитви почуто – у новинах чи не щодня повідомляють про рекорди збору пшениці. У нас справді вражаючий результат – 67 центнерів пшениці з гектара – ми задоволені і вдячні природі, Богу і працівникам!

Завдяки злагодженій роботі на виробничому підрозділі під керівництвом директора ПСП «ПриватАгро» Куця Станіслава Анатолійовича і його заступника Верпети Сергія Олександровича було досягнуто хороших результатів, проаналізовано роботу і розроблено план подальших дій, що сприятиме вдосконаленню і розвитку підприємства.

Головний агроном Нестеренко Володимир і агроном Дмитренко Андрій  вже вивчають нові сорти різних культур, планують сівозміни і повний комплекс необхідних заходів для нового врожаю 2020 року. Паралельно готуючись до жнив пізніх зернових.

Окрему подяку висловлюємо нашим трактористам – Канчію Віталію, Литвиненку Олександру, Міщенку Віктору, Міщенку Ігорю, Орлову Олександру, Сидоренко Івану; водіям – Водоп’яну Анатолію, Герасименку Юрію, Грицуну Юрію, Остапову Андрію, Сапченко Ігорю; всім охоронцям під пильним керівництвом начальника Валуєва Вячеслава.

Труд в полі тяжкий і тільки справжнім чоловікам під силу!