Листопад : завершення жнив і підведення перших підсумків на підприємстві.

Вт, 26 листопада 2019, 10:24

Не віриться, що уже й осінь добігає кінця… В останні дні листопада можна підвести підсумки кропіткої праці на полях як ПСП «ПриватАгро», так і всієї України.

Зокрема наша Полтавська область вже завершила жнива і станом на 25.11.2019 рік зібрала 4,4 млн т. кукурудзи на площі 640,9 тис. га з урожайністю 6,93 т/га, соняшнику намолочено 958,4 тис т. з площі 323,5 тис. га, при середній урожайності 2,96 т/га. Наші ж хлопці справилися ще раніше, 15 листопада, і показали чудовий результат : урожайність соняшнику 3,6 т/га, а кукурудзи – 8,66 т/га.

Хто ж ці герої, які щиро віддаються роботі?

Від дирекції і колективу висловлюємо вдячність за вдалий сезон 2019 року заступнику директора Вячеславу Валуєву, головному агроному Володимиру Нестеренку, агроному Андрію Дмитренку, механікам Олегу Манойленку і Олегу Кошовому, менеджеру Сергію Кропивці, завідувачу складом Максиму Московченку, трактористам Сергію Бабаку, Віталію Канчію, Олександру Литвиненку, Віктору і Ігорю Міщенкам, Валерію Павченку, Івану Сидоренку, Віталію Теслі і Руслану Чигрину, водіям Анатолію Водоп’яну, Юрію Герасименку, Юрію Грицуну, Володимиру Демченку, Ігорю Сапченку, підсобним працівникам Івану Тальку і Юрію Мінєнкову, електрику Анатолію Бриленку і електрозварнику Олександру Гапону, кухарці Майі Цимбал, головному бухгалтеру Ользі Демченко, бухгалтеру Тетяні Прибудько і Марині Манойленко, заступнику головного бухгалтера Пушці Владиславу. Це –  #командаПриватАгро, і ми пишаємося бути її частиною.

Думали це все? Ні! Роботи ще багато – попереду оранка, огляд техніки, її налаштування і ремонт, правильне зберігання збіжжя, продаж, транспортування, виплата оренди, складання нових планів… в сільському господарстві немає часу на затяжні відпочинки, особливо в такий «гарячий» період на ринку.